IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus доработи Mercedes SLR

Вероятно Mercedes SLR е един от автомобилите, които най-малко се нуждаят от доработка, но това не е спряло специалистите от Brabus да създадат своя версия на легендарния болид.

Brabus доработи Mercedes SLR
И резултатът наистина е добър. За да се повиши стабилността в предната част на колата, е добавен нов спойлер, закачен за бронята. Спойлерът е направен от фибро-карбон, а неговата форма е създадена след дълги изпитания в аеродинамичен тунел. В задната част съответно е добавен дифузьор, също изработен от фибро-карбон. 


Джантите са с размер 20 цола Brabus Monoblock VI, а размерът на гумите Pirelli или Yokohama е по избор на купувача от 255 до 305 мм. 

От Brabus са доработили и двигателя с обем 5.5 литра, като са добавени система за охлаждане на горивото и нова изпускателна система. Така компресорът V8 е повишил мощността си с 24 к.с. (18 kW) и тя достига 650 к.с. (478kW) при 6 500 об/мин. Ускорението на супер автомобила от място до 100 км/час е за 3.6 секунди, а максималната скорост е 337 км/час. 

Интериорът е изцяло кожен, има нов спортен волан с интегрирани бутони за превключване на скоростите. От Brabus са добавили доста детайли от карбон и в интериора.
0 от 500