IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche зарадва 11 човека от Щутгарт (ВИДЕО)

Те ще карат уникален автомобил, който никога няма да се продава

Porsche зарадва 11 човека от Щутгарт (ВИДЕО)

Компанията Porsche ще позволи на 11 обикновени жители на Щутгарт да покарат ексклузивна версия на модела 911, която никога няма да се появи в продажба и ще попадне в музея на марката. Това е милионната бройка от легендарния модел, като е доработена от подразделението Porsche Exclusive.

Porsche зарадва 11 човека от Щутгарт (ВИДЕО)

Милионното Porsche 911 слезе от конвейра през май тази година. Дизайнът на екстериора и офромлението на салона са изцяло в стила на първия автомобил от модела, който е принадлежал на Фердинанд Порше.

Юбилейната машина е боядисана в специален зелен цвят, наречен „Ирландско зелено”. По-голямата част от салона на спортното купе е правена на ръка, като върху седалките е поставена скъпа кожа. Съответно има и табелка с надпис „1 000 000”

Ексклузивната спортна кола е оборудвана с 3,0-литров турбомотор с мощност 450 к.с., който е комбиниран с механична скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,1 секунди, а максималната скорост е 312 км/ч.


Снимка и видео: Porsche
 

 

Тагове: porsche 911
0 от 500