IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да се родиш с късмет!

Американец „кацна” на предпазна ограда над магистрала

Да се родиш с късмет!

Департаментът на полицията в град Линдън, щат Ню Джърси, публикува на своята страница във Facebook снимка на седан Acura TL, който е кацнал на оградата на естакада, водеща до федерално шосе I-278.

Да се родиш с късмет!

Инцидентът е станал преди седмица в ранните часове на деня. 34-годишният шофьор Мигел Варгас загубил управление над автомобила и е излетял от пътя. Единствено защитната ограда на естакада е предотвратила падането на колата върху преминаващия отдолу път.

В машината освен Варгас се е намирал и негов приятел. Двамата се измъкнали от колата и отишли на купон в Линдън. Автомобилът е открит малко след това от полицейски патрул, който бързо е установил неговия собственик и го е привлякъл под отговорност.

Сега Варгас ще трябва да отговаря за опасно шофиране, както и за напускане на мястото на пътно-транспортно произшествие. Самият той обаче едва ли си дава сметка колко много му е провървяло в случая...

Снимка: Facebook
 

0 от 500