fallback

Tesla официално представи серийния Model 3 (ВИДЕО)

Електромобилът излиза в две версии, стартовата цена е 35 000 долара

Лично шефът на Tesla Motors – Илон Мъск, представи серийната версия на най-достъпния като цена електромобил на компанията му Model 3. Премиерата на един от най-дълго очакваните автомобили на пазара се състоя на специално събитие в Калифорния, където станаха известни всички подробности за машината.

Тагове: tesla model 3
fallback
  • #19
    неандерталец ( преди 6 години )
    Ми недей да гледаш. Но е там. Вярно, в най-горното ниво - ULTIMATE за 38к лева. Но е факт, че коли от компактния клас се предлагат с такава екстра. А сега може ли да ми покажеш Мерцедес S класа за 38к лева, която да идва с HUD? A колко от купувачите на немските премиум марки купуват базов модел? Щото аз за 17 години в Мюнхен съм видял на улицата точно две голи 3-ки и това беше преди 10 години.
  • #18
    Анонимен ( преди 6 години )
    Събирай Пено, че бая време ти трябва. Само си мисля, че докато събереш Модел 3 ще е в пенсия.Но действай
  • #17
    пена ( преди 6 години )
    Като километража е в средата и колата е Mini е готино, а като е Тесла било неудобно. Като екрана е голям примерно на Ауди А8 е голяма гъзария, а на Тесла щяло да им свети нощем. Май гроздето е доста кисело :-ДКакто и да е, Модел 3 ще се продава като топъл хляб и ще се продадът милиони бройки. Аз вече събирам парички, вие си карайте 20-годишните немски трактори за по 1500 лева..
  • #16
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хаха, Мазда 3 няма и климатроник в базата, HUD e чак в EVOLUTION за 47к лв. Аре у лево, първо гледай. Емми,еандерталецси!За 2ката няма и въобще да гледам
  • #15
    неандерталец ( преди 6 години )
    Head Up Display в компактния клас? Mazda 2, Mazda 3, Mazda CX-3, Mazda CX-5 имат всичките HUD и то преди VW, Seat, Skoda, Audi, Opel, Ford. Mazda 2 достатъчно компактнa ли ти идва?
  • #14
    чоко ( преди 6 години )
    ...само чакай още малко да доизгние ..първите анонси са вече налице..грабвайте теслите..и туряйте шпердплат под краката.Както повечето САЩ марки коли всичко е направено комерс от вестници.5 годинки гаранцион срещу корозия..Радвайте и мсе още хахах заплеси..да доизгният първите моделчета..Голфо с лампа ше го дирите.Тиквундери смахнати псевдо зелени .Мъска си знае работата..така ви го подава тънко..а шараните калвът..тия баш с меките китки..най вече.
  • #13
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Абе фенове на немския нов вност, вие за HUD чували ли сте? Зная у ваше село такива екстри няма по колите, но по света има и всеки нов автомобил го има, а при много от доста години не е екстра, защото се предлага още в базата. "Мухаха, дай пример с компактния клас в базата да има HUD. Или говориш за базата на S-classАман от неандерталци
  • #12
    Анонимен ( преди 6 години )
    350 км пробег . Ще ми трябва цяла седмица да дойда от Хамбург до Варна (2500 км) ако спирам на всеки 300 км за да зареждам по 5-6 часа. Не, мерси. Ще си купя електрическа кола когато направят зареждането да става за 10-15 минути. За сега става само за градски автомобил. Ама за там си имам електрически велосипед. При тези задръствания с велосипеда се стига по-бързо в града. Така че електрическите коли са засега само за ентусиасти.
  • #11
    Анонимен ( преди 6 години )
    Друго си е викаш Гоуф нов фнос Те-Де-И нали?
  • #10
    Koтоошу ( преди 6 години )
    Уникален Грозил, от Тислъта само по-грозен е Фиат Мултиплъ.
fallback
Последни