fallback

Tesla официално представи серийния Model 3 (ВИДЕО)

Електромобилът излиза в две версии, стартовата цена е 35 000 долара

Лично шефът на Tesla Motors – Илон Мъск, представи серийната версия на най-достъпния като цена електромобил на компанията му Model 3. Премиерата на един от най-дълго очакваните автомобили на пазара се състоя на специално събитие в Калифорния, където станаха известни всички подробности за машината.

Тагове: tesla model 3
fallback
  • #39
    Анонимен ( преди 6 години )
    *** пр0Зда, специално за теб повтарям, че на БАЗОВ МОДЕЛ от 2009 г. ДО СЕГА в момента Тойота Приус в най-ниското възможно ниво за което се сетиш излиза с HUD!!!Да ти го напиша ли още няколко пъти, та дано вденеш. След Тойота и други японски производители ЗАПОЧНАХА ДА СЛАГАТ В БАЗОВИТЕ СИ МОДЕЛИ HUD.В базовите ВАГи! В БАЗОВИТЕ!!!При ВУРСТОВЕТЕ няма такива неща нали! Даже премиумите им не са оборудвани, а трябва да доплащаш. А японеца на масовите ги слага!Усети ли как ви цакат?
  • #38
    Илиев555 ( преди 6 години )
    До анонимния , хайде поръчай си една.Започвай да я караш в България.Аз нали обясних от ясно по ясно.Това скоро няма да стане.
  • #37
    Илиев555 ( преди 6 години )
    Определено се позабавлявах да пиша глупости.А сега по сериозно, във България за каква тесла и електрически автомобили говорим изобщо?Нека да погледнем обективно , тази работа с с Ел автомобилите скоро няма да станеВ САЩ след 10 години може би, в нашата държава един господ знае.
  • #36
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да ти припомня все пак какво пишеш, че нещо забравяш"Абе фенове на немския нов вност, вие за HUD чували ли сте? Зная у ваше село такива екстри няма по колите, но по света има и всеки нов автомобил го има, а при много от доста години не е екстра, защото се предлага още в базата. ""Ми недей да гледаш. Но е там. Вярно, в най-горното ниво - ULTIMATE за 38к лева. Но е факт, че коли от компактния клас се предлагат с такава екстра."И са кво излезе, че го няма никъде в базов модел, а в най горните
  • #35
    bmw435i ( преди 6 години )
    Niamam tarpenie za moiata
  • #34
    до анонимния умник ( преди 6 години )
    Абе,"умньо" ти ли си най-големия капацитет.Я да идеш да се прегледаш,лошото е че твоята диагноза няма лечение.Като искаш този кошник вади пари и взимай.Какво н изанимаваш с паразитното си бръщолевене.Масово хората не харесват захаросаната идея на Мъск.Те *** ли са ?Пазара е свободен кеф ти колело кеф ти рикша кеф ти турлей.Хайде да спреш да се правиж на коректив на общественото мнение,сядай си в реното и се махай.
  • #33
    Анонимен ( преди 6 години )
    На Илиев не очилата, а акъла му е слаб!
  • #32
    До последнияАнонимен ( преди 6 години )
    Много вярно! Не бих могъл да се изразя по-добре от теб! Поздравления и Респект!
  • #31
    Илиев555 ( преди 6 години )
    Така , че тесла също взаимстват идеи.
  • #30
    Илиев555 ( преди 6 години )
    По въпроса за интериора тесла 3 и бмв-и3 мисля си , че хората с опитно око веднага ще хванат взаимствана та от бмв аранжировкаДисплеят на тесла е чувствително по голям.
fallback
Последни