fallback

Tesla официално представи серийния Model 3 (ВИДЕО)

Електромобилът излиза в две версии, стартовата цена е 35 000 долара

Лично шефът на Tesla Motors – Илон Мъск, представи серийната версия на най-достъпния като цена електромобил на компанията му Model 3. Премиерата на един от най-дълго очакваните автомобили на пазара се състоя на специално събитие в Калифорния, където станаха известни всички подробности за машината.

Тагове: tesla model 3
fallback
  • #29
    Анонимен ( преди 6 години )
    Новата опорна точна на ВАГито е, че щял да пътува от Хамбург до Максуда (Варна). Типично за него неадекватно поведение и неубоздани изблици. Някой братчед от махалата живее в Хамбург, проси и той си е помислил, че ще пътува от там и за там. нормалните хора такива разстояния не ги вземат с кола, а със самолет. По-евтино е, по-удобно и неуморително. Обаче братчедите със самолет не пътуват. Най-много автобус. Обаче от електромобили poMчето взело да разбира и да си мисли, че Тесла не ставала. AxMaK!
  • #28
    пена ( преди 6 години )
    "350 км пробег . Ще ми трябва цяла седмица да дойда от Хамбург до Варна (2500 км) ако спирам на всеки 300 км за да зареждам по 5-6 часа. Не, мерси. Ще си купя "За такива разстояния ще си купиш голямата батерия. Съответно първите 500 км ги минаваш без зареждане. За след това на tesla.com са си написали "Supercharging rate: 170 miles in 30 minutes". Това означава, че за останалите 2000км. ще затердаш точно 4 часа.Също така за тия 2500км тока ще ти излезе към 100 лева, а не 400-500лв
  • #27
    Това ( преди 6 години )
    Много грозничко отвътре! Иначе, отвън става.
  • #26
    Анонимен ( преди 6 години )
    По нашите ширини няма бързи зарядни, но има големи ***, като въпросното немско фенче, което не може да възприеме нищо друго освен дизел.
  • #25
    Илиев555 ( преди 6 години )
    С риск да се повторя до момента само бмв-то от немските фирми се усетих а на време .Доколкото съм запознат новата оптимизация на карбоновото и3 ще минава също 350- 400 км. Това трябва да стане октомври . км
  • #24
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какво толкова се делите на немско, японско, американско? Има автомобили за всички. Все едно някой да каже вие българите сте много зле, но има 7 милиона различни човека по нашите земи
  • #23
    Анонимен ( преди 6 години )
    Защо ЩЕ?!Те в момента си ги ядат и то яко!
  • #22
    bender ( преди 6 години )
    класная тачка, тесла Model 3
  • #21
    Анонимен ( преди 6 години )
    Toyota Prius от 2009 г. в базата е с HUD и двузонов климатроник!!!Нещо по въпроса? Достатъчно компактен ли ти е или да ти казвам и за други модели и марки. Колегите са ти споменали долу. И разбери германофилче, че хората предлагат много екстри още в базата, а немците се ци.г.а.н.ят за всичко. продават ти гола, като пушка кола и ти искат необосновано много пари, но за сметка на отвратителното немско-китайско качество. Ама вярно, че хАсфалта струвал скъпо в талигите ви немски!
  • #20
    пена ( преди 6 години )
    "Събирай Пено, че бая време ти трябва. Само си мисля, че докато събереш Модел 3 ще е в пенсия."Ще е към 2019г. Преди това няма смисъл да сменям настоящата кола, която съм купил чисто нова от магазина преди 2 години.
fallback
Последни