IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият роудстър на BMW: първа официална снимка

Моделът ще се казва Z4 или Z5 и ще бъде показан на 17 август

Новият роудстър на BMW: първа официална снимка

Баварският производител официално обяви предстоящата премиера на концептуалния си модел BMW Roadster Concept и дори показа как ще изглежда той. Най-вероятно автомобилът ще бъде представен на 17 август по време на конкурса за дизайн Pebble Beach Concours d'Elegance.

Новият роудстър на BMW: първа официална снимка

Вече е известно, че откритият модел на немската марка ще се казва BMW Z4 или BMW Z5. Показаното изображение не разкрива кой знае колко от автомобила, но се вижда, че той ще разполага с дълъг преден капак, както и с допълнителен заден спойлер.

Знае се и друго – новият автомобил от Z-Series на баварците ще бъде изграден на уникална платформа, която BMW разработва съвместно с Toyota. Публикуваните досега снимки на тестови прототипи подсказват, че роудстърът ще следва дизайна на предшественика си, но ще получи по-съвременен и стилен екстериор.

Предполага се, че моделът ще се предлага с доста широка гама силови агрегати, сред които ще попаднат 2,0-литров двигател с 4 цилиндъра TwinPower Turbo и 3,0-литров шестцилиндров TwinPower Turbo. Базовата версия ще развива 197 к.с. и 320 Нм.

Снимка: BMW
 

Тагове: bmw roadster z4 z5
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тойота високотехнологична хихихи оправихте ми вечерта
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какво използват те си знаят най-добре. Ти обаче имаш доста ограничено мислене, щом визираш само един модел, който по никакъв начин не се доближава до класа, който коментираме.
  • #2
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мда, използват дизайна и техниката на АвенсисБати смеха
  • #1
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    БМВ излязоха по-умни от другите немски производители и се свързаха с Тойота да им прави нещата.Нормално е като не можеш да правиш нещо да се свържеш с накой, който може. Така и направиха баварците и постъпиха много умно. Вече виждаме резултатите от сътрудничесвото, колкото и да ги отречат феновете. Умните хора не биха ги отрекли, а биха се радвали, че любимата им марка е сварзана с на-иновативнота и високотехнологична автомобилна компания - Тойота.