IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari вече дава 15-годишна гаранция на моделите си

Услугата ще бъде достъпна и при смяна на собственика

Ferrari вече дава 15-годишна гаранция на моделите си

Производителят на спортни автомобили Ferrari стана първата компания в света, която ще предлага 15-годишна гаранция на моделите си. Опцията е достъпна срещу сериозно доплащане, но италианците са категорични, че надеждността на машините им е на възможно най-високо ниво.

Ferrari предлага 15-годишна гаранция на моделите си

В момента базовата гаранция на автомобилите, излизащи от Маранело, е 4 години, като срещу доплащане може да бъде увеличена с още една. През 2014 г. Ferrari предложи специална сервизна програма New Power, при която гаранцията на основните агрегати – двигател, скоростна кутия, окачване и кормилно управление, достига 12 години.

Сега италианците разширяват услугата до 15 г., като за да важи тя, автомобилът трябва редовно да бъде обслужван от сервизите на компанията. Освен това има и някои задължителни правила за използване на колата, които нейният собственик трябва да спазва.

Гаранцията ще важи и при смяна на собственика на машината. Не се споменава колко ще струва услугата, но според някои информации тя ще е доста скъпа, така че Ferrari не рискува много, дори да се наложи смяна на двигателя или скоростната кутия на автомобила.

Снимка: Ferrari

Тагове: ferrari
0 от 500