IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиерата на Opel Insignia ще е през 2008 г.

Кажете сбогом на Вектрата. Следващата генерация автомобил среден клас на Opel ще носи името Insignia.

Премиерата на Opel Insignia ще е през 2008 г.



Новото творение ще бъде показано за първи път по време на автомобилното изложение в Лондон, 23 юли – 3 август 2008 г. Моделът ще се произвежда по всяка вероятност в немския Рюселсхайм.



Голямата охладителна решетка и елегантните линии придават на Opel Insignia леко спортен вид. Освен това автомобилът разполага с LED-осветление и нови механизми за отваряне на вратите и багажника. Докато предните врати на Opel Insignia се отварят по традиционния начин, задните се плъзгат елегантно с помощта на модерна електроника, улеснявайки по този начин качването на пътниците.

За нужната мощ се грижи един V8 алуминиев двигател с 344 к.с. и 250 км.максимална скорост, който гарантира високата динамика и поврътливост на новия модел.
0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Лиа Янина ( преди 15 години )
    Момчета... какво да ви кажа, освен да ви попитам- покарахте ли я тази "кошница с 4 пейки"? Не сте. А виждали ли сте модела за масово производство на живо? Не сте. Е аз я разгледах от близо, покарах я и да ме прощавате ама ще има да вземате! Все пак предполагам правите разлика от концептуален модел (това на картинката) и модела за масово производство... малко са различнички. Колата е уникална по рода си с неуписуем комфорт, функционалност на таблото, класическа опростеност и истински лукс в изпълнението. Усещането за сигурност и безопастност при движение в смесен режим не може дори бегло да се сравни с нито една от любимите ви Вектри. Адаптивното окачване може да се мери със рали дизайна на Волво, което е уникално по рода си. С една дума- лаете срещу нещо, което дори не знаете какво е. Казвам го като човек от бранша все пак, това ми е работата (а никога не съм била фенка на Опел).
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    голяма глупост
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Prilo ( преди 16 години )
    Значи....аз не спирам да се учудвам, как някой хора продължават да не се усещат, що за глупости творят.Бива ли да съсипваш името на такава хубава и доказала се с времето марка, като Опел и още повече на един от най-заслужилите и модели - Вектра?То не беше "ЕКОСПЕК" - опозоряването на легендарният "C20XE"....Не беше "Вектра С" - двустранно рендосан ковчег със сватбарски фарове....Не беше "Астра Н", чиято задница на варианта хечбек прилича повече на мини ван, а варианта и седан е голям колкото "Омега А"....Един хубав дизайн имаше на "Вектра Б" и кво? - всички пластмаси вътре се оказаха с неправилно подбран материал и скърцат дори при полъха на вятъра.Аман от запушени ЕГР-и, аман от изпуснали хидро-чаши на съединители, аман от разтеглени назад фарове, аман от пречупени ръбове по стайлинга, аман от изгъзици, аман от дизайнерски простотий.Инсигния?!....Е тва па кво трябва да е?Цял шлеп с 19" джанти за една кошница пари и само 4 седалки в него...ОППА, сори - 4 пейки.Че и задните врати плъзгащи?!?!?!Това да не е маршрутка бе?Цялата задница е като гърбава.Отпред фаровете - набраздени на секции - пффффф.Почнаха СТАР ТРЕК маняците да казват как да изглеждат колите.