IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW тества прототипа си за "Льо Ман"

Спортната версия на възроденото 8-Series влиза в сериите за издръжливост от 2018 г.

BMW тества прототипа си за

BMW започна тестове на състезателната модификация на възроденото купе 8-Series. Първи официални снимки на автомобила, чиито изпитания се провеждат на пистата "Лаузицринг", бяха публикувани от пресслужбата на баварския производител.

BMW тества болида си за

В течение на следващите няколко месеца, състезателното BMW M8 GTE ще премине през активни изпитания на различни трасета в Европа и Северна Америка. Машината ще се включи в Световния шампионат за издръжливост (WEC) през 2018 г., част от който е митичното маратонско състезание "24 часа на Льо Ман". Дебютът на автомобила ще се състои по време на състезанието "24 часа на Дейтона" през януари догодина.

BMW тества прототипа си за

Отново през 2018 г. ще се състои и премиерата на "цивилната" модификация на възродения модел  BMW 8-Series. Купето ще бъде направено в стила на едноименния концептуален модел, представен по време на конкурса за дизайн Concorso d’Eleganza Villa d’Este в Италия.

BMW тества прототипа си за

Баварците вече потвърдиха разработка на М-версия на новата 8-Series. Немският бранд дори показа снимки на автомобила, направени по време на изпитания на "Нюрбургринг". Машината се разработва паралелно със стандартния модел, като също ще дебютира през 2019 г.

Снимка: BMW

 

Тагове: wec bmw 8-series bmw m8 gte
0 от 500