IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5,0-литров V8 за Jaguar XE R?

Британците правят съперник на BMW M3

5,0-литров V8 за Jaguar XE R?

Jaguar представи екстремния XE Project 8 на Фестивала на скоростта в Гуудууд и от компанията обясниха, че феновете на марката не би трябвало да очакват XE SVR. Новина, която не се прие с особена радост.

5-литров V8 за Jaguar XE R?

Сега обаче списание evo разкри, че Jaguar тества по-мощна и динамична версия на XE, която най-вероятно ще получи означението R, а автомобилът ще бъде оборудван с 5,0-литров V8 мотор с турбокомпресор, зает от XJ R или F-Type R. Интересното е, че прототипът не е с толкова агресивни форми като XE Project 8, а според информация от компанията създаването на XE R звучи много по-смислено за маркетинговия отдел отколкото XE SVR.

5-литров V8 за Jaguar XE R?

Преди да стигнем до премиерата на XE R, ще трябва да изчакаме лансирането на много важните за марката E-Pace и I-Pace, а и в крайна сметка, става въпрос за нишов модел, така че аудиторията трябва да бъде подгрявана доста по-дълго. Когато обаче XE R излезе на пазара, Jaguar ще има сериозен съперник на Mercedes C63 AMG, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio и BMW M3.
 

Тагове: jaguar jaguar xe r
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Анонимен, Jaguar няма как да съществува успешно, ако не разполагат с комерсиална моделна гама. Германците са ненадминати в това отношение, та е нормално Jag в някаква степен да върви по същия път. "Другия" вид клиенти не са достатъчни като бройка, за да може компанията да се развива добре.
  • #4
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само F-Type в момента е чистокръвен Ягуар, другото са жалки опити за имитация на немското трио (XE, XF, XJ, F-Pace). Смисъла на Ягуар е да бъде по-различен от тях и да привлича друг вид клиенти, а не да им съперничи.
  • #3
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Честно казано това са си маркетингови трикове и мерене на мощност. Карах шетцилиндровия с 340кс (а сега повишиха мощността на 380кс), който се усеща съвсем достатъчен за колата, а и балансът и е доста ОК - осмакът ще натежи на предницата.
  • #2
    0 rate up comment 4 rate down comment
    ogalb ( преди 6 години )
    Двигателя супер, ама с тези стопове на 10 годишна а4ка :-(
  • #1
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    много интересни новини с интерсес чакам новината порше да направи конглокент на изброените марки