IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

362 000 лева за новия GT-R Nismo

Най-мощният сериен Nissan в историята вече се продава и в България

362 000 лева за новия GT-R Nismo

Най-мощният сериен Nissan в историята вече се продава официално и в България. Новият GT-R NISMO идва с доработки от придворното тунинг ателие на японците, които увеличава конете му до точно 600.

Задвижването идва от познатия 3.8-литров V6 мотор с две турбини, който се изработва ръчно и в стерилна среда от един от петте "такуми" - утвърдени майстори във фабриката за двигатели на Nissan.

362 000 лева за новия GT-R Nismo

NISMO версията разчита на два големи компресора, взети от GT3 състезанията, и на специална подсилена 6-степенна автоматична трансмисия.

Освен най-мощният, това е и най-скъпият сериен Nissan, с цена 361 900  лева.

Верни на обичая си всяка година да променят нещо по GT-R, японците са освежили предницата на модела за 2017 и са променили бронята, която вече се изработва изцяло от въглероден композит за икономия на тегло. Решетката е разширена, има и дребни корекции в задната част, благодарение на които този GT-R има най-голямата сила на притискане от всички серийни модели на Nissan.

362 000 лева за новия GT-R Nismo

Другата забележима промяна е в интериора, където таблото, воланът и централната конзола са облизцовани в кожа и алкантара. Седалките Recaro също са специални за този модел и се изработват от въглероден композит.
 

Тагове: nissan gt-r nismo
0 от 500