IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицията хвана 11-годишна с превишена скорост

Момичето возило 10-годишния си брат, с разрешението на майка им

Полицията хвана 11-годишна с превишена скорост

Полицейски патрул в Пасадина (Тексас, САЩ) спрял за превишена скорост автомобил и след това с изненада установил, че зад волана е 11-годишно момиче. Според информацията на The Dallas News, заедно с нея е пътувал и 10-годишният й брат.

Полицията хвана 11-годишна с превишена скорост

Полицаите спрели колата, защото при ограничение 35 мили в час (56 км/ч) радарът засякъл скорост от 49 мили в час (79 км/ч). Пред полицаите момичето заявило, че не за първи сяда зад волана на колата и обяснило, че е извело на разходка брат си с разрешение на майка ми.

След като от полицията се свързали с майката на децата – Мария де Хесус Лопес, тя потвърдила, че е разрешила на двамата да се разходят с колата и попитала дали ченгетата ще пуснат дъщеря й да върне сама колата у дома.

След това полицията откарала децата до дома им, а Лопес е получила две обвинения за поставяне на малолетни в опасност, като съдът я е освободил от ареста под гаранция в размер на 3000 долара.

0 от 500