IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Показаха новото Volvo ХС60 предпремиерно в България

Кросоувърът бе обявен за най-безопасният модел в историята на марката

Показаха новото Volvo ХС60 предпремиерно в България

Най-новият кросоувър на Volvo - XC60, бе представен в София още преди официалната му премиера. Събитието бе организирано от компанията "Мото-Пфое", която е официален вносител на марката за България.

Показаха новото Volvo ХС60 предпремиерно в България

„Новото XC60 излиза от шведския завод в Гьотеборг навръх 90-годишния юбилей на Volvo и това не е случайно за компания, която проектира всеки модел с грижа за човешката безопасност. Новото ХС60 идва, за да заяви себе си като най-сигурния Volvo модел, създаван някога и може би най-безопасният автомобил в сегмента до този момент“, категорични са от представителството на скандинавския произдводител у нас.

Показаха новото Volvo ХС60 предпремиерно в България

Кросоувърът ще има за задача да замени един наистина фенноменален модел, каквото е досегашното Volvo XC60. Причината е, че дори 9 години след появята си на напазар той продължава да бъде най-популярният автомобил в портфолиото на шведската компания. В "Мото-Пфое" са убедени, че XC60 ще подобри рекордите на предшественика си, тъй като търсенето на автомобила на българския пазар е сериозно още преди официалната му премиера. Компанията-вносител вече е получила 15 поръчки за кросоувъра.

Снимки: "Мото-Пфое"

Тагове: volvo xc60
0 от 500