IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как Jaguar тества новия си кросоувър (ВИДЕО)

Изпитанията на четири континента са продължили повече от 2 години

Ето как Jaguar тества новия си кросоувър (ВИДЕО)

Компанията Jaguar публикува снимки и разказа за изпитанията, на които е бил подложен новият кросоувър на марката E-Pace. Премиерата на всъдехода, който ще се разположи под F-Pace в гамата на британския производител, е планирана за 13 юли.

Ето как Jaguar тества новия си кросоувър (ВИДЕО)

Англичаните са построили повече от 150 прототипа, чиито тестове са продължили 25 месеца. При изпитанията, проведени на 4 континента, колите са изминали над 120 000 км. Те са навъртели повече от 400 обиколки по Северната дъга на "Нюрбургринг", а също така интензивно са тествани на скоростното трасе "Нардо" в Италия.

Ето как Jaguar тества новия си кросоувър (ВИДЕО)

Кросоувърът е бил изптван зад Полярния кръг, в Близкия Изток, в Китай и в южната част на Уелс. Според екипа, разработвал E-Pace, най-сложни са били тестовете на полигона в английския Хейдън. Например, автомобилът е влизал във воден ров с дълбочина половин метър, където двигателят му е изключван. След това вратите са отваряни, а част по-късно моторът е стартиран отново и колата е излизала от водоема.

Ето как Jaguar тества новия си кросоувър (ВИДЕО)

В основата на новия кросоувър на Jaguar е шасито на Land Rover Discovery Sport. По предварителни данни, в гамата двигатели ще попаднат бензинови и дизелови мотори с обем 2,0 литра. В първия случай мощността ще е 180 к.с., а във втория - 150. Топ-версията ще получи бензинов агрегат с 250 к.с. Ще има и хибридна модификация.



Снимки и видео: Jaguar

Тагове: jaguar e-pace
0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "колите са изминали над 120 000 км." - Грешно сте преписали - 120 000 часа, не километра. 120 000 км са абсолютно нищо за тест. истинските цифти са над милион.