IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият VW Golf или колата на бъдещето?

Германският производител показа експериментален електромобил

Следващият VW Golf или колата на бъдещето?

Компанията Volkswagen показа експериментален електромобил, който носи името Gen.E. Прототипът дава представа за бъдещите модели на германската марка, в това число и следващото поколение на бестселъра Golf. Премиерата на машината ще се състои на 12 септември във Франкфурт.

Следващият VW Golf или колата на бъдещето?

Автомобилът представлява хечбек с 3 врати и 4 места. Вратите са в стил „крила на чайка”, като се отварят нагоре. Машината разполага със светодиодни дневни светлини, които са изцяло в стила на електрическия Golf.

В основата на Volkswagen Gen.E е поставена „иновационна лека архитектура”, която осигурява максимална безопасност на автомобила при сблъсък. В предната част са поставени сензори и радари, а под челното стъкло има камера. Машината е оборудвана със система за автономно придвижване.

Следващият VW Golf или колата на бъдещето?

Батериите на електрообила ще могат да се зареждат както от специални зарядни станции, така и от стандартната електропреносна мрежа. Подробности за силовия агрегат и за капацитета на акумулаторите не се съобщават, но е известно, че с едно зареждане колата ще може да измине около 400 км.

Снимки: Volkswagen

Тагове: vw golf volkswagen gen.e.
0 от 500