IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Самолет се блъсна в Peugeot 207

Инцидентът стана на летището в Аликанте

Самолет се блъсна в Peugeot 207

Необикновен сблъсък между пътнически самолет Airbus A320 и хечбек Peugeot 207 стана на летището в Аликанте-Елче, съобщава Daily Mail. Автомобилът се озова под гумите на авиолайнера, докато той се придвижваше към полосата за излитане.

Самолет се блъсна в Peugeot 207

Самолетът със 153 пътници на борда е трябвало да изпълни рейс до Рим, но вместо това се е врязъл в неизвестно как озовал се на пистата автомобил, който е бил изоставен от шофьора си. В резултат на аварията няма пострадали хора, но един от двигателите на лайнера е увреден сериозно.

Пътниците са свалени от самолета и са отлетели с друга машина 7 часа по-късно. От авиокомпанията Vueling са поднесли своите извинения, като са отбелязали, че пилотите не е имало как да видят автомобила, който просто не е трябвало да бъде на това място.

Самолет се блъсна в Peugeot 207

Служителят, изоставил леката кола на пистата, вероятно ще бъде дисциплинарно уволнен. Напълно въззможно е, към него да бъдат предявени претенции и за повредите по самолета.

Снимки: Motor

Тагове: peugeot 207
0 от 500
  • #1
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    не се научихте да пишете новини напишете пежо се блъсна в самолет и гледайте бройката на посещенията на статията