IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Megane R.S. получава завиващи задни колела

Renault разкри още подробности за най-мощния си хечбек

Новият Megane R.S. получава завиващи задни колела

Компанията Renautt продължава да разкрива подробности за новото поколение на хот-хеча Megane R.S. Автомобилът ще побучи завиващи задни колела (системата 4Control) и два варианта на окачването - Sport и Cup.

Новият Megane R.S. получава завиващи задни колела

Завиващите задни колела се появиха още при версията Megane GT, която излезе при 2015 г. Само че при R.S.-модификацията инженерите на Remault Sport са пренастроили системата. Така е постигната по-голяма ефективност и стабилност при взимането на завоите с висока скорост.

Във версията с окачане Sport хот-хечът ще бъда настроен за използване на стандартни пътища и на писта, докато вариантът Cup ще получи специални доработки, подходящи за движение по състезателно трасе.

Новият Megane R.S. получава завиващи задни колела

Официални подробности за двигателя на модела все още липсват, но се твърди, че той ще развива мощност в рамките на 300 к.с. В комбинация с него ще работи 6-степенна механична скоростна кутия или роботизиран автомат с 2 съединителя.

Снимки: Renalut

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Бравос дилърчитЪ! ( преди 6 години )
    Като си нямат работа, както обикновено, бичат ли бичат минуси! ))))))))))))))))))))))))
  • #6
    4 rate up comment 14 rate down comment
    А бе...рено ( преди 6 години )
    Рено отново доказаха че са недостижими в заемането на последните места във всички класации по качество и недаждност!Та и тоя мегаломан така - 1.6 изпържено докрай моторче, както каза колегата - не са и чували за спортно 4Х4, но пък в сервиза ще ги очакват с радост!
  • #5
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    По-добре щеше да е задните колела не да са завиващи, а ЗАДВИЖВАЩИ (заедно с предните)!!!
  • #4
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Мегана е страхотен ( преди 6 години )
    По всичко личи че новият спортен Меган ще бъде страхотен и най-добрия в своя клас, както винаги. Рено отново доказаха че са недостижими.
  • #3
    3 rate up comment 12 rate down comment
    А бе .. ( преди 6 години )
    Renautt - Remault, все е радост за сервиза!
  • #2
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това все пак са комедиантите, които нито от коли разбират, нито имат елементарна обща култура, а за наличие на акъл и дума не може да става. Подбират ги с конкУрс по пр0стота. Най-пр0стите имат шанса да постъпят на работа в инвестор. Всичко е манипулация в инвестор, м0дерателства се според наложеното отгоре, трие се, цензурира се и се води зададена линия от кукловода на групата. Дори елементарни думи от българският език са забранени. Предполагам за това, че съм казал истината ще има бан.
  • #1
    21 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Определено се очаква с нетърпение. Интересното в статията е, че името на компанията Renault, е написано по три различни начина, но нито един тях не е правилният ;)).