IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-злият Mercedes-AMG GT стъпи на "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

Вероятно това е бъдещата модификация Black Series

Най-злият Mercedes-AMG GT стъпи на

Видео с нова модификация на суперколата Mercedes-AMG GT се появи в интернет-пространството. Клипът е заснет по време на тестове на автомобила на пистата "Нюрбургринг". Авторът на видеото твърди, че е заснел версията на модела Black Series.

Най-злият Mercedes-AMG GT стъпи на

Не се съобщават никакви технически подробности за машината. В момента в гамата модели, предлагани от Mercedes-Benz и неговото ателие AMG, няма нито една модификация с името Black Series. Преди така се наричаха най-мощните версии на модели на марката.

Към момента най-мощната и бърза модификация на суперколата Mercedes-AMG GT носи буквата R. Тя е оборудвана с 4,0-литров битурбо V8 двигател, който развива 585 к.с. и 700 Нм въртящ момент. При нея ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,6 секунди, а максималната скорост е 318 км/ч.

Според непотвърдена информация, версията Black Series ще получи хибриден агрегат, в който основна робя ще играе същият бензинов двигател. С помощта на елещтромотор мощността на задвижващата система ще достигне 805 к.с.

В оборудването на този автомобил влизат завиващи задни колела, активни аеродинамични елементи, а също така и тракшън-контрол с 9 режима на работа. Версията Mercedes-AMG GT R прави една обиколка на Северната дъга на "Нюрбургринг" за 7 минути и 10,92 секунди.



Снимка и видео: YouTube

Тагове: black series mercedes-amg
0 от 500