IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Треньорът на "Ливърпул" остава верен на Opel

Германската компания продължи сътрудничеството си с Юрген Клоп

Треньорът на

Един от най-популярните футболни треньори Юрген Клоп и германският производител Opel ще продължат да си партнират и през следващите три години. Мениджърът на „Ливърпул” подписа нов договор за този период, през който ще продължи да бъде посланник на марката.

Треньорът на”Ливърпул” остава верен на Opel

Opel и Клоп работят заедно от 2012 г., когато специалистът бе начело на „Борусия” (Дортмунд). През 2015 г. германският треньор пое „Ливърпул”, като продължи да изпълнява ангажиментите си към производителя от Рюселхайм.

 „За нас е голямо удоволствие, че Юрген остава част от семейството на Opel, защото той си подхожда идеално с марката Opel. Той е убеден поддръжник на много неща, които Opel представлява днес и иска да стане въплъщение на напредъка на марката”, заяви маркетинговият директор на компанията Тина Мюлер.

Самият Клоп отиде лично до Рюселхайм, за да получи подаръка за 50-ия си рожден ден, който е на 16 юни. Това е  Opel Insignia Grand Sport с десен волан и със специален бял цвят – Abalone. Автомобилът е оборудван с 2,0-литров бензинов турбомотор, развиващ 260 к.с., и 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Треньорът на”Ливърпул” остава верен на Opel

„Влюбих се в новата Insignia, още първия път, когато я видях. В Ливърпул ние казваме просто: Яко е”, коментира в типичния си стил треньорът.

Снимки: Opel

Тагове: opel insignia opel
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Явно ... ( преди 6 години )
    днес не е важно дали колата има индивидуалност, характер, качества и т.н.Важно е фирмата-производител да е перачница на едни държавни средства.Пък от колите им каквото стане - справка VW и рено.
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    max ( преди 6 години )
    Фен съм на италианските, но опел определено ми харесват. Приличат си по индивидуалността и душата, която носят. Пък нека завистниците да ги плюят.
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Волвар ( преди 6 години )
    Никога не съм карал Опел, но се отнасям с уважение към марката. Освен типично народните модели, отличаващи се с добро съотношение цена - качество, винаги са имали и нещо по-спортно или луксозно, като върховите модели Сенатор или комбинацията с Лотос.Пожелавам им добро бъдеще в новия брак. Те и досега не бяха сами /ГМ/.
  • #2
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Тц ( преди 6 години )
    Това Мажда ли е?
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    А бе яко е ама ... ( преди 6 години )
    под френската егида на пежо най-вероятно няма да има версия ОРС, или ако има пак ще е със същия 2.0 л мотор, още по-форсиран, вместо с някой наистина як V6 турбо.