IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колите на Tesla ще забавляват пътниците си

Возещите се в автомобила ще могат да слушат комедийни скечове

Колите на Tesla ще забавляват пътниците си

Нова функция на мултимедийната система на своите автомобили ще предложи Tesla Motors. По време на пътуване водачът и пътниците ще могат да слушат комедийни скечове, като за това ще бъде достатъчно да се зададе една гласова команда.

Колите на Tesla ще забавляват пътниците си

За новата екстра съобщи шефът на компанията Илон Мъск. За да бъде активирана тя, ще е нужно единствено да се произнесе думата "Възпроизведи", последвана от името на комика или на групата. След това аудиосистемата ще активира съответното изпълнения. Тя вече е "заредена" с огромен брой артисти, като сред тях са знаменитости като "Монти Пайтън" и Джордж Карлин.

Функцията е достъпна за Model S и Model X, които се използват на територията на САЩ и Канада, както и за Норвегия. Идеята на Мъск и екипа му изглежда странна, защото и досега електромобилите на марката изпълняваха командата "Възпроизведи", но преди това бе нужно водачът или пътникът да "зареди" собственоръчно своите файлове в мултимедийната система.

Сега всички скечове се активират сами от системата, което най-вероятно означава, че на Tesla Motors се е наложило да се договори и да плати за правата за тяхното използване. Според Мъск, това е поредната стъпка, с която компанията му се стреми да осигури на собствениците на моделите на Tesla обслужване от най-висока класа.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla motors
0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До Комедиант ( преди 6 години )
    Колега, ти качвал ли си се в Тесла, без значение Модел еС или Х? Надявам се да имаш тази възможност и да покараш стотина-двеста километра за удоволствие... Много бързо ще си промениш мнението, повярвай ми!
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    комедиант ( преди 6 години )
    Тесла че е сапунка е ясно ама отива към комедиен сериал.Хахо хихи..това доказва и за какви хора е предназначена.За льольовци,хаховци,превземки,силиконки,лакей,лакирани но не жени.. нищо общо с грамотни индивиди.Лика прилика.
  • #1
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    само не разбрах защо това от снимката се води кросоувър, а не миниван. И защо през последните 2-3 години всички почнаха да пробутват миниванове под названието "кросоувър", като единствената съществена разлика спрямо старите миниванове е леко орязаното вътрешно пространство.