IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още два SUV модела от Alfa Romeo

Марката пуска шест нови коли до 2020 г.

Още два SUV модела от Alfa Romeo

Компанията Alfa Romeo планира още два SUV модела, които ще бъдат позиционирани над и под Stelvio, като представянето им трябва да стане факт до 2020 г.

Още два SUV модела от Alfa Romeo

Stelvio стана първият SUV в историята на италианската марка, а според изтекъл в пресата производствен план на Alfa Romeo, приет през септември миналата година, компанията ще лансира общо шест нови модела до 2020.

В тях влизат споменатите SUV-модели, голям седан, нов хечбек и един „специален” модел. Все още няма определени дати за представянето на двата SUV-автомобила, но най-вероятно те ще първите от тази група, които тепърва ще дебютират.

Италианците все още не са потвърдили имената на SUV-моделите, но според информация на местната преса по-малкият ще се казва Kamal и ще замени компактния хечбек MiTo, като идеята е да е достъпното SUV-предложение на марката. Този модел ще се предлага само с 4-цилиндрови двигатели, за разлика от Stelvio, чиято топ версия е с 2,9-литров V6 мотор.

Още два SUV модела от Alfa Romeo

Най-големият SUV пък най-вероятно ще получи името Castello. Той ще е позициониран над Stelvio и ще отбележи влизането на Alfa Romeo в нов за марката сегмент. И двата нови SUV модели ще са изградени върху платформата Giorgio, която ще се използва при всичките шест модела от вече споменатия производствен план.

Снимки: Alfa Romeo

0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тез неграмотни чалгари с италианки и японки много са се развихрили бе.
  • #5
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Те ауди и бмв дължат продажбите си основно на китай, където продават някви измислени таратайки, които нямат нищо общо с премиум автомобилите.Да не говорим за немската пропаганда ала Хитлер и манипулацията на вредни емисии и класации за кола на годината.Алфа печели фенове, които никога няма да изгуби, защото са добри автомобили, с уникален характер и оправдаващи всяка стотинка, която си дал за тях.А мита за немското качество и здравина е безпочвено дори обратното ...
  • #4
    3 rate up comment 13 rate down comment
    Фермера ( преди 6 години )
    Видях го на живо със същия червен цвят.предницата е като подпухнала,предните врати са малки а задницата е като на хипопотам.На снимка е по добре.има голяма дупка в мощноста на двигателите.С 4 е слаб а с ферари мотора е скъп.Ще бъде рядкост
  • #3
    4 rate up comment 21 rate down comment
    може може ама.. ( преди 6 години )
    ..ама сега алфа се мъчи да оцелява ,а ауди и БМВ бълват модели и се развиват и заводи правят и какво ли не.Алфа пък е била премиум само във фантазиите ти от дъвките Турбо :)
  • #2
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    когато Алфа Ромео беше премиум спортна кола , Ауди бяха двутактови вартбурзи , а БМВ правеха коли с една врата отпред .
  • #1
    24 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Още малко и Алфа съвсем ще разпорят шортите на премиумите, както беше едно време....