IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla посвети специален Model S на военни ветерани

В направата на автомобила участва и компанията SS Customs

Tesla посвети специален Model S на военни ветерани

Американският производител на електромобили Tesla Motors и компанията SS Customs (SSC) подготвиха нова версия на флагмана на марката, боядисана в камуфлажни цветове. Идеята е този автомобил да привлече внимание към проблемите на ветераните от военни конфликти.

Tesla посвети специален Model S на военни ветерани

Самата компания Tesla от години има своя собствена програма за поддръжка на бивши военни, като в рамките на нея им помага да се преквалифицират към граждански специалности. Част от ветераните се назначават в заводите на Tesla, в това число и инвалиди.

Tesla посвети специален Model S на военни ветерани

„Този автомобил представлява благодарността на Tesla Motors към всички живи ветерани, както и към тези, които са загубили живота си във военни конфликти”, се казва в съобщението на производителя.

Tesla посвети специален Model S на военни ветерани

От Tesla не съобщават за някакви промени по автомобила. Най-новата версия на електрически седан може да измине 540 км само с едно зареждане на батериите си. В САЩ цената на Model S 100D стартира от  95 800 щатски долара.

Снимки: Tesla
 

Тагове: tesla model s ss customs
0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Aнонимен ( преди 6 години )
    Ветераните там ползват данъчни преференции,внясят си коли от Европа,Поршет а немски и какво ли не.Другите бичат с Корвети и играчки с по 600+ коня .Та колко ще си купят iPad на колела не е много ясно.Доколкото знам измежду тях нама хипстърчета, и разни разнежени пеперуди.Па може и да има..
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Някой пробвал ли е теслата на дестинация София - Бургас ? Виждал съм вече 3-4 различни в София, така че ако имате опит споделете дали реално се минава тази дестинация с 130-140 на магистралата ?