IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

420 коня за освежения BMW i8

Новата версия на хибрида трябва да се появи до края на годината

420 коня за освежения BMW i8

BMW планира да представи през 2018 г. откритата версия на хубридния си суперавтомобил i8. И докато дебютът на кабриото се чака с огромен интерес, освежаването на актуалния i8 като че ли остана на заден план, при това напълно несправедливо.

420 конски сили за освежения BMW i8

Според списание Autocar, BMW i8 ще получи някои много сериозни промени и подобрения за фейслифта и освежаването на модела. Промените в интериора няма да са кой знае колко много – нови LED фарове, може би някои промени във формата на предната и задната брони, а в интериора ще се появи последната версия на инфотейнмънт системата на BMW iDrive, като това означава осъвременен софтуеър и контрол с жестове.

420 конски сили за освежения BMW i8

Най-важните промени обаче ще бъдат скрити под вълнуващите форми на BMW i8 – настройките на хибридната система за задвижване на автомобила ще бъдат променени, което ще доведе до по-голяма мощност.

Според английското издание, общата мощност на 1,5-литровия 3-цилиндров турбо мотор и електромотора ще достигне 420 к.с., което е с 10% повече от сегашната мощност. С тези мощнвост i8 ще на нивото на топ моделите М3 и М4.

Заедно с мощността обаче, ще се покачи и цената на i8, но все още няма точни данни за това с колко точно ще поскъпне хибридът.

Фейслифт версията на BMW i8 най-вероятно ще дебютира преди края на тази година, а продажбите започват в началото на 2018 г. Малко по-късно трябва да е готов и откритият вариант, който ще получи името Spyder.

Снимка: BMW

Тагове: bmw bmw i8 i8 spyder
0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    пише*
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тука не е място, където да си покажем интелекта, но нали ние нямаме основно, а вие новото поколение нали сте с професорски степени всичките.Провери наистина как се пище пунктуация.Ако вие сте бъдещето на България, то положението е плачевно.
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Алооооо, старата школа, да се научиш и на кирилица да пишеш! ***! "Пунктуация", а?! Какъвто сайта - такива и сайтаджиите - палячовци! Довършете си основното образование, тогава пишете! До автомобилите може да стигнете след 25-30 години! Тогава сигурно ще има летящи чинии и няма как да наваксате....
  • #2
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За 140000 евро има къде къде по смислени спортни автомобили
  • #1
    23 rate up comment 2 rate down comment
    Глупава медия! ( преди 6 години )
    Как така стана,че новите ЛЕД фарове,са част от интериора,заедно с броните?Вие в тази безумна медия само стажанти ли ви превеждат и копират статиите?Няма ли редактори,които да прочетат поне статията,преди да я публикуват?Нямате публикация без правописни грешки,без слаб превод.Пунктоационна грамотност,дори няма да споменавам.