IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai показа новия си кросоувър

Първи официални снимки на компактния Kona

Hyundai показа новия си кросоувър

Компанията Hyundai показа дизайна на новия си компактен кросоувър, който ще носи името Kona. Официалната премиера на модела ще се състои в средата на юни, потвърдиха от корейския производител.

Hyundai показа новия си кросоувър

Ако се съди по изображенията, Kona ще получи фирмената трапецовидна решетка на радиатора, пластмасови предпазители по долната част на каросерията, разширени калници и предна оптика с двойни елементи.

„Това е истински всъдеход с прогресивен дизайн и премиум-опции”, категорични са от компанията-производител, като допълват, че Kona ще бъде оборудван с 8-инчов проекционен дисплей, на който ще излиза цялата нужна на водача информация.

Кросоувърът ще получи агрегатите на моделите Hyundai i20 и i30. Със сигурност сред тях ще попадне 3-цилиндров бензинов турбомотор с обем 1,0 литър, както и 1,4-литров турбодвигател с 4 цилиндъра. Ще има и версия с 1,6-литров дизел.

Hyundai показа новия си кросоувър

До края на лятото и партньорът на Hyundai – компанията Kia, ще представи подобен кросоувър. Сред основните конкуренти на Kona и на модела на Kia ще бъдат Mazda CX-3 и Nissan Juke.

Снимки: Hyundai

Тагове: suv hyundai kona
0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Принципно, много от нещата са консуматив или винаги ще излезеш виновен. Дългата гаранция е за баламите. След 3тата година лично за мен е безсмислена
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кои агрехати отпадат първата година? Явно имаш линк, дай да видим, защото в моята гаранция такъв филм няма.
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    С дизайна са се справили добре, остава да видим и цените ... Относно гаранцията и при другите автопроизводители е така. След първата година отпадат 1/3 от агрегатите, а след 3-тата почти всичко. Иначе гаранцията е 5 години при повечето ..., за да се дават пари за смяна на масло и филтри. По принцип ако е читав автомобила, рядко се стига до гаранции.