IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW официално представи купето 8-Series (ВИДЕО)

Безкомпромисна динамика и много лукс - така определят колата баварците

BMW официално представи купето 8-Series (ВИДЕО)

Концернът BMW Group използва тазгодишното издание на конкурса за дизайна - Concorso d’Eleganza Villa d’Este, за да разкрие на новия си модел - BMW Series 8 Concept.

BMW официално представи купето 8-Series (ВИДЕО)

Прототипът ще бъде в основана на сериен автомобил, който трябва да се появи на пазара през 2018 г. и е част от най-голямата моделна офанзива в историята на марката. С негова помощ баварците трябва да изпълнят целта, която сами са си подставили – завръщане на лидерската позиция в премиум-сегмента.

„При BMW цифрата „8“ винаги е маркирала върха на спортния дух и ексклузивността – коментира Халард Крюгер, председател на Борда на директорите на BMW AG. - Бъдещото BMW Series 8 Coupe ще докаже, че високодинамичното поведение на пътя и модерният лукс могат да вървят ръка за ръка. Това е следващият модел при разгръщането на нашите предложения в луксозния сегмент и ще постави нови стандарти при купетата. С него ще затвърдим лидерската ни позиция в луксозния сегмент.“

Автомобилът следва дизайнерски стил на последните модели на BMW, но в същото време показва и нови идея в това направление. Специално за него е създаден нов цвят - Barcelona Grey Liquid, който представлява комбинация от синьо и сиво, и се комбинира с ексклузивни 21-цолови джанти.

Комбинацията между динамика и лукс се вижда и в интериора, който все пак е фокусиран върху най-важното – шофирането. В салона са използвани скъпи кожи, както е елементи от карбон и алуминий. Особено впечатляват селекторът на трансмисията, както и iDrive-контролерът от стъкло Swarovski.

В основата на бъдещото BMW 8-Series е платформата на баварците - CLAR. Тя е използвана за последните генерации на 5-Series и 7-Series. Именно от тези два модела новото купе ще получи и силовите си агрегати. Те ще представляват обширна гама, поне това става ясно от патентованите от BMW търговски марки за модела - 825, 830, 835, 850, 845, 860, M8 и M850.


Снимки и видео: BMW

 

0 от 500
  • #25
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Истината е, че БМВ дори не приемат оризарниците за конглокент.за тва работят съвместно с тях :)))))
  • #24
    10 rate up comment 6 rate down comment
    до: същия ( преди 6 години )
    недей ги сеца така фенчИтата на бавните мазни варели в мечтите и комплексите. Ще вземат да се стресират и да загубят и едната останала мозъчна клетка :))))
  • #23
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Истината е, че БМВ дори не приемат оризарниците за конглокент.То на тва нещо горе Мерца дори не може да му се опре камо ли някъв жълт каручка-леген тип прахосмукачка, обаче да прилича на тойота, тоест опит за кола. Нещо такова.
  • #22
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Доста повече от това трябва да се смени, и доста повече намеса на Фото шоп е необходима, а да се доближи дори и малко до Астън-а! Или изчакай да попремине малко махмурлукът ти, или си провери диоптрите!"с кьорави коне с капаци дето съдят по себе си за другите нямам никакво намерение да се разправям...-каза той и направи точно обратното! :))
  • #21
    4 rate up comment 6 rate down comment
    същия ( преди 6 години )
    "Доста повече от това трябва да се смени, и доста повече намеса на Фото шоп е необходима, а да се доближи дори и малко до Астън-а! Или изчакай да попремине малко махмурлукът ти, или си провери диоптрите!"с кьорави коне с капаци дето съдят по себе си за другите нямам никакво намерение да се разправям...
  • #20
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    жълтите зеленотиквеници, пак лаят на умряло. На такива като вас и каручка е много. Вие само като някой ви даде да карате, тогава се качвате в кола, тука на разбирачи ми се правите.
  • #19
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Изглежда добре, ама сменете бъбреците с трапецовидна решетка и става Aston Martin"Доста повече от това трябва да се смени, и доста повече намеса на Фото шоп е необходима, а да се доближи дори и малко до Астън-а! Или изчакай да попремине малко махмурлукът ти, или си провери диоптрите!
  • #18
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Естет ( преди 6 години )
    "S клас купе безспорно беше най-красивото GT купе до този момент. "Енцо, вярно е, че вкусът е доста субективно нещо, но поне за мен Лексъс ЛС500 купе е доста по-красиво! Първо, има по-динамични и същевременно агресивни линии и форма, по-авангарден дизайн, което е по-подходящо за луксозно купе, отколкото доста консервативния Мерц, и разбира се, атмосферен V8! Разбира се, и като купе е доста по отлечително от другите модели на Лексус, което не мога да кажа за Мерцедеса!
  • #17
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Изглежда добре, ама сменете бъбреците с трапецовидна решетка и става Aston Martin
  • #16
    14 rate up comment 14 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Дори не може да доближи по красота LC 500.