fallback

Търсенето на дизелови коли в Европа намалява

През април продажбите на модели с това гориво вече са под 50%

Интересът на клиентите в Европа към дизелови автомобили спада, съобщават аналитиците от JATO Dynamics, като се позовават на свое проучване на пазара на нови коли през април.Резултатите от изследването показват, че през четвъртия месец от годината продажбите на дизелови автомобили на Стария континент са били 46% от общия брой. За сравнение, през април 2016 г. продадените модели с такова гориво са 50,1%. Статистиката сочи, че продажбите на дизелови модели са намалели с 15%. Според аналитиците, това се дължи на факта, че потребителите вече са много по-добре запознати с реалния разход на гориво, както и на нивата вредни емисии при тези автомибили.Трябва да се отбележи, че април е бил неуспешен не само за пазара в Европа, където общият брой продажби на нови коли е спаднал със 7,1%, но и на други континенти. Отбелязва, че намалява търсенето най-вече на компактните автомибили, както и на MVP-модели. В същото време сегментът на кросоувърите и всъдеходите продължава да расте – със 7,2% за четвъртия месец от годината.Снимка: Volkswagen 

Тагове: jato dynamics
fallback
  • #53
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Лъжецо ВАГенски, фризерите са до - 25 гр. ***!За домашните говорим. Хайде сега върви се гръмни някъде! Лъжец!Каниш, а после се извърташ. Снимай видео или направи снимки да е видим тая нафта смешнико! Няма такава да знаеш. Има само със специални добавки за зимата. "Правил съм снимки и клип, който съм качвал в нета. Фризера ми определено държи под -32СОще малко и почти ще ти повярвам, че под -10С не ми пали колата. Добре че е моята, та да знам на кой да вярвамПоздрави
  • #52
    Анонимен ( преди 6 години )
    Нямаме допирни точки. Твоето филе и стек са вифтуални. Само астричката с газовото е реална при теб. Свивате язвата от безсилие, нали? Свиквай.
  • #51
    Анонимен ( преди 6 години )
    търсенето на дизели ще намалява още повече.след няколко години ще спре и ще останем само ние *** да търсим дизели нов внос. евтино ще ни ги продадат западняците, а ние ще сияем, че сме ударили кьоравото с евтини нафтови печки, докато дойде момента в който ни кажят от брюксел, че повече нямаме право да караме дизел и новите собственици на канцерогенни таратайки останат с пръст у г*з.
  • #50
    cut ( преди 6 години )
    е па мойто дизел е евро 6 и за автомобил над 1600кг 150кс с разход 5-6 не мога да се оплача кой знае колко много...
  • #49
    до бензин в кръвта ( преди 6 години )
    Виж какво, ***. Така и така си фен на бензина и пропан-бутана, вземи си ги татурай на челото. Ще бъдеш мега гъзар в Мало конаре.
  • #48
    до бензин в кръвта ( преди 6 години )
    "първо каниш да дойдат хората да видят, а после се криеш.." Че кой те е канил!? Ти сам си определяш виртуални срещи, имаш виртуална кола и с нея виртуално отиваш,.. Ти използваш и-нет да притъпиш комплекса за малоценност, защото си ***. Ти си ***, но си го знаеш. Това, че си от малцинствата завършва жалката картинка. Дори дъртата астра на баща ти е по-успешна от теб.
  • #47
    Анонимен ( преди 6 години )
    Върнах се назад в коментарите, но не прочетох някой да е писал, че има фолксваген. Ромчето пак го тресе шозофренията. А за срещите, не се напъвай. Веднъж вече излъга. Знаем те, че си менте.
  • #46
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какво говориш! Нищо не може да се мери с астричката на баща ти! Някакви CLK-та пасти да ядат! *** е велик и спи с туба бензин в колибата им, защото ми е фен.
  • #45
    Анонимен ( преди 6 години )
    Лъжецо ВАГенски, фризерите са до - 25 гр. ***!За домашните говорим. Хайде сега върви се гръмни някъде! Лъжец!Каниш, а после се извърташ. Снимай видео или направи снимки да е видим тая нафта смешнико! Няма такава да знаеш. Има само със специални добавки за зимата.
  • #44
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хаха, нафтата им съм я тествал в моя фризер на -32С. Остава течна, макар и с променен цвятПоздрави! Живей си в 85-та на миналия век
fallback
Последни