IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat показа наследника на Punto

Хечбекът Argo е предназначен най-вече за пазара в Южна Америка

Fiat показа наследника на Punto

Италианската компания Fiat разпространи първи официални снимки на хечбека с 5 врати Argo. Моделът е предназначен за пазарите в Южна Америка, като производството му ще се осъществява в Бразилия. Именно там първи ще стартират и продажбите, като това ще стане в края на май.

Fiat показа наследника на Punto

Както се и и очакваше, дизайнът на Argo е в стила новия Fiat Tipo, който се продава в Европа. Засега няма подробности за техническите характеристики на автомобила, но се очаква в Бразилия той да бъде предлагат с двигатели с обем 1,0, 1,3 и 1,8 литра, които работят както на бензин, така и на етанол.

Клиентите на Fiat ще могат да избират между 3 скоростни кутии – механична, автоматична и роботизирана. В оборудването на хечбека влизат климатик, мултимедийна система със сензорен екран и система Start/Stop.

Fiat показа наследника на Punto

През втората половина на година на пазарите в Южна Америка трябва да се появи и версия „седан” на Argo. За разлика от хечбека, тя ще се произвежда в завода на Fiat в Аржентина.

Снимки: Fiat
 

Тагове: fiat tipo fiatargo
0 от 500
  • #6
    11 rate up comment 2 rate down comment
    аеу ( преди 6 години )
    колата изглежда супер. Италианците рядко разочароват в дизайна и сега не е изключение.
  • #5
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Страхотен е!Бих купил на жената някой ден.
  • #4
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Homer Simpson ( преди 6 години )
    Изглежда мн.добре.
  • #3
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами то и сега Типото си го произвежда и продава Тофаш, иначе ако искаш истински Фиат 500 или Джулия, ама там цените са убиец.
  • #2
    37 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Абе подигравай се ти, ама турците си акрат чисто нови коли - кеф им рена, кеф им фиати, кеф им фордове и т.н. А ние бленуваме за модели 2ра ръка от Германия нов ФноС.Този автомобил изглежда много добре. Двигателите са им добри на фиат и имат много традиции в използването на алтернативни горива за по-еко автомобили и по-евтино придвижване.Бих го карал на драго сърце.
  • #1
    12 rate up comment 17 rate down comment
    чок гюзел ( преди 6 години )
    караждаа,оти не ги пуснете тия бангии в сарай шукар завода у Турция, да ги пуснете в европата за без ПАРЕ?Треа *** да се продават, че след 10 години нема к'во да кара Ахмед, Мустафа и Ферхундето...