IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lada тества специално комби за Западна Европа

Модификацията на Vesta бе засечена по пътищата на Германия

Lada тества специално комби за Западна Европа

Най-големият руски автомобилен производител тества комби-версия на Lada Vesta, която ще се продава в Западна Европа. Прототип на модела бе засечен по време на изпитания по пътищата на Германия, като снимки и информация за автомобила публикува изданието Motor1.

Lada тества специално комби за Западна Европа

От едноименния седан, който освен в Русия също се предлага в някои държави от ЕС, комбито се отличава по допълнителната пластмасова защита на каросерията, както и по увлечения клирънс. Според информация на изданието, багажникът на серийната версия е 550 литра.

По неофициални данни, новата версия на Vesta ще получи 1,6-литров бензинов двигател с мощност 106 к.с. Агрегатът ще работи в комбинация с 5-степенна механична или роботизирана скоростна кутия. За комбито е предвиден и 1,8-литров мотор със 122 к.с.

Lada тества специално комби за Западна Европа

Автомобилът ще се произвежда в завода на АвтоВАЗ в Ижевск, а продажбите му ще стартират в края на годината. Комбито ще се предлага в две версии - стандартна и Cross, която ще е и най-скъпата в цялото семейство Vesta.

Снимки: Motor1

Тагове: lada vesta
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    zzz до по-долния ( преди 6 години )
    Много си захлупен ... В Русия не карат дизел, ама ние в Европа караме. Не случайно тестват комбито в Германия... И се научи да пишеш грамотно! Понякога се слагат и главни букви ...
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Renault Symbol / Nissan Versa made in Russia, нищо интересно
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    те ще спират дезелите а първия *** иска да е с дизел. да не говорим че в русия почти никой не кара дизел. познай защо.а иначе ладата изглежда доста прилично. интересно ми е че и в германия доста се карат лади. най много ниви съм виждал, лада калина също и като таксита съм виждал дори. виждал съм лада 1500, жигулита, 7ци, 5ци, зазка съм виждал и москвич дори. в бг ги няма а в германия ги карат
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до Белата златк. ( преди 6 години )
    Златенце,ти пък все едно си виждал на живо и си карал новата Веста ... Аман от хейтъри с 20-годишни кошници...
  • #2
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Белата златк. ( преди 6 години )
    Да я пуснат и за без пари то не е само един двигател#!!то първо като неможе да запалиш 1 час или да си отвориш вратата то ти идва да убиеш на място всички *** И АЛКАШИ!#!
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    zzz ( преди 6 години )
    Да я пуснат с 1.5 dci... Драстично ще се завишат продажбите...