IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Познавате ли Томас от Амиен?

Това е малкият фен на Ferrari, който се разплака при отпадането на Райконен

Познавате ли Томас от Амиен?

От времето на началото на поредицата „Сам вкъщи” не е имало малчуган, който да получава толкова медийно внимание като Томас, който вчера трогна милиони фенове на Формула 1, след като се разплака с глас при отпадането на Кими Райконен след инцидент в първия завой на Гран при на Испания.

Познавате ли Томас от Амиен?

Томас е заклет фен на Ferrari и понесе тежко инцидентът на финландеца. Но тази случка беше използвана перфектно от PR отделите на Скудерията и Формула 1. Напълно в духа на предстоящото отваряне на световния шампионат към феновете, Томас и семейството му бяха издирени на трибуните и бяха поканени в моторхоума на Ferrari, където момчето се срещна с Кими, вече щастлив и ухилен до уши.

Познавате ли Томас от Амиен?

А за да е щастието пълно, малко по-късно Томас беше на алеята пред боксовете, точно под подиума, от който другият пилот на Ferrari Себастиан Фетел го опръска с шампанско. След срещата с Райконен 6-годишният Томас се сдоби с нова шапка на Ferrari, при това с автограф на Кими, тъй като се оказа, че предишната шапка на момчето от Амиен е дело на нелицензиран производител на артикули, т.е е от т.нар. „реплики” или с други думи менте.

Познавате ли Томас от Амиен?

А после стана ясно, че цялото семейство на Томас са фенове на Скудерията – дори котката им е кръстена на Михаел Шумахер. Страхотна история, която дори успя да засенчи второто място на Фетел и битката му с Люис Хамилтън, който взе втората си победа за годината и съкрати аванса на германеца на 6 точки в битката за титлата.

Снимки: Ferrari

Тагове: ferrari
0 от 500