IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia ще покаже още 3 нови модела през 2017 г.

За догодина корейците предвиждат още толкова премиери

Kia ще покаже още 3 нови модела през 2017 г.

Корейският производител Kia продължава обновяването на европейската си гама. Компания представи 3 нови модела през 2017 г., а до края на годината ще ги последват още други 3.

Kia ще покаже още 3 нови модела през 2017 г.

Това стана ясно по време на автомобилно изложение в Полша, където Kia показа своя последен нов модел - Stinger. На слайд зад представителите на марката бе разкрито какво трява да очакваме до края на годината, както и през следващата - 2018 г.

В списъка с новините освен Stinger не влизат и показаните по-рано Rio и Picanto. Най-вероятно сред тях е нов компактен кросоувър, който има много общо с бъдещия Hyundai Kona. Възможно е също така да се появи следващо поколение на cee’d, както и електрическа версия на Niro или обновен вариант на кросоувъра Sorento.

За 2018 г. се очаква излизането на нови генерации на Soul и Cerato, както и на кросоувър, изграден на базата на cee’d. За него от Kia са патентовали името XCeed.

Снимка: Kia
 

Тагове: kia stinger
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Никола ( преди 6 години )
    Цените на КИА и Хюндай доста задминаха тези на Пежо-Ситроен-Опел ,Форд и Рено , а не виждам да са по-добри , което се вижда от тестовете !
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Не растат продажбите им там е проблема. Не са им лоши колите, но с цените се оляха. Ще ви дам пример: КИА Спортидж от 2011 с най-мощният им 2л. дизел и средно ниво на оборудване беше около 50К лв. сега същият автомобил е 60К+ лв. Надявам се на родната полиция да са им направили по-добре оферта, щото на тези цени сделката силно намирисва на корупция ...
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Така е. Видях им сайта, но това е цена с всички възможни екстри и системи за сигурност, разпознаване на пешеходци и т.н.Пасат в такъв вариант минава 85 000 лв.
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ... а им растат продажбите. Я обясни това.
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Нещата с колите на Киа и Хюндай стават все по-интересни в ценово отношение (говоря за БГ, за другите държави нямам информация). Рекламите на Киа са без цени вече ;))), щото новата Оптима която рекламират е 70К+ лв. А цените на Хюндай са в ерво без ДДС да изглеждат по-малки сумите ;))).