IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На 91 години английската кралица кара кола

Елизабет II направи едно кръгче със своя Jaguar

На 91 години английската кралица кара кола

Само преди дни съпругът на английската кралица – принц Филип, обяви, че се оттегля от светския живот. Самата Елизабет II обаче няма никакво намерение да намалява темпото и през уикенда бе забелязана да кара автомобил, с който се придвижи до църква в Уиндзор Парк.

На 91 години Кралицата на Англия кара кола

Кралицата е на 91 години, но те явно по никакъв начин не се отразяват на нейната жизненост. Тя седна зад волана на своя зелен Jaguar, с който измина близо 4 км по алеите на парка. Любопитното е, че Елизабет II няма шофьорска книжка, а нейният автомобил е без номера и не е официално регистриран.

Всъщност Нейно Величество има дълга история с автомобилите, като доскоро често можеше да бъде видяна да управлява голям Range Rover. През 1998 г. тя шокира тогавашния престолонаследник на Саудитска Арабия – принц Абдула, след като го качва на автомобила си и го развежда из едно от именията си.

Принцът е стреснат по две причини. Първата е, че той не може да приеме жена да управлява автомобил, тъй като това е забрането в родината му. А втората е, че Елизабет II шофира доста бързо, което го кара в един момент да я помоли да спре, за да слезе от автомобила.

Снимка: Twitter
 

Тагове: jaguar
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Аз ( преди 6 години )
    Нещо не ми се връзва. Тази кола беше продадена на търг за 15000 паунда още преди година и половина. А и кралицата тогава не е била на 91. Стига сте писали измислени новини
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "няма шофьорска книжка, а нейният автомобил е без номера и не е официално регистриран."Ми, страшен пример дава на младите! Само така! Ако, я проверят за алкохол или наркотици, кой знае какво ще покажат тестовете!
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    може да тестват автономен автомобил под прикритие
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Над волана само една капела се вижда и едни цайси.Как кара не зная? По усет ли, по слух ли се чудя!
  • #5
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Рептил!
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Уиндзор парк са едни прави алеи където няма движение на коли. Дали са и да направи 100 метра направо само за снимките и рекламата. Все с нещо трябва да се поддържа мита, че кралицата е жива и управлява. Поданиците и трябва да се възхищават как на тези години кара кола. Кой ли обаче го вълнува? Тая имам чувството, че и на смъртния си одър няма да даде короната наследниците си. Отдавна и е време да се оттегли...
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Облечен фаджия ( преди 6 години )
    Ааа, кучета и котки коже, а прасета не може,а?Ако аз карам без книжка ще ме тикнат в дранголника.
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    lol ( преди 6 години )
    ххахахх, луда бабке, покажи им как се прави
  • #1
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Учуден ( преди 6 години )
    Пекано бабе