IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW удвои резултата си при екомоделите

Баварците ще предложат нова модификация на хечбека i3

BMW удвои резултата си при екомоделите

Концернът BMW е удвоил продажите на хибридни и електрически модели за първото тримесечие на 2017 г., като резултатът достига почти 20 000 единици. Това съобщи шефът на германския автопроизводител Харалд Крюгер след публикуването на финансовия отчет за периода. Той бе категоричен, че имено електрификацията на моделната гама е един от приоритетите на BMW.

BMW удвои резултата си при екомоделите

Като цяло, дялът на „зелените” машини на BMW си остава малко над 3%, но продажбите нарастват. Това се отнася най-вече за хечбека i3, чийто резултат за периода е удвоен. Очакванията са моделът да стане още по-успешен с излизането на специалнната версия Carbon Edition, която ще се предлага на някои пазари в Европа.

BMW удвои резултата си при екомоделите

Тя се отличава от стандартния модел по цвета си – Carbon Black, 20-цоловите джанти и светодиодната оптика. В оборудването влизат кожен салон, система за помощ при паркиране, панорамен покрив, аудисистема Harman Kardon и мултимедиен комплекс със сензорен екран.

BMW удвои резултата си при екомоделите

Специалната модификация ще е достъпна само за версията на i3 с батерии с капацитет 94 кВт/ч, като цената стартира от 53 731 евро.

Снимки: BMW
 

Тагове: bmw ag
0 от 500
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    и кое точно е правилното само не разбрах?това че всичките коли са раздадени/продадени на представителствата,че тази грозна табуретка струва 54 000 евро,че техниката им е дадена от японците,че гумите и джантите са специални само за тази кола и струват няколко хил.евро комплекта или нещо друго?въпросите са риторични и не се уждаят от отговор. на всички е ясно, че нямат шанс с това прескъпо грозилище с цена на премиум лимузина.
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Така ( преди 6 години )
    Точно така трябва да е
  • #1
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Бива ( преди 6 години )
    Браво на немците, в правилна посока май се движат...