IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пишман рали-пилот потроши Subaru WRX STI (ВИДЕО)

Ето до какво водят надценените способности зад волана

Пишман рали-пилот потроши Subaru WRX STI (ВИДЕО)

Да караш по тесни горски пътища с висока скорост е впечатляващо, но и опасно занимание. И то понякога завършва доста неприятно за автомобила и неговия шофьор.

Доказателство е това видео, публикувано в YouTube, заснето от поредния кандидат за слава. Младежът явно е решил да се прави на Себастиан Ожие, като за целта е избрал и доста впечатляващ автомобил – Subaru WRX STI. В стандартните ралита в колата има навигатор, който диктува завоите, а самото трасе е обезопасено.

Тук обаче нещата не са такива и пишман рали-пилотът скоро сам се уверява в това, след като един от завоите се оказва невъзможен за взимане. Скоростта на колата е около 120-140 км/ч, а истински късмет е, че в този момент наблизо няма други коли.
 


Самото Subaru WRX STI доста трудно ще бъде възстановено след катастрофата, но добрата новина е, че шофьорът почти не е пострадал.

Снимка и видео: YouTube

 

Тагове: subaru wrx sti
0 от 500
  • #6
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Ауто ( преди 6 години )
    "Туй дървару ве! Ако не отсече поне 2-3 дървета на завой кой друг ще го направи!?"Хммм, кой друг ли? Веднага се сещам за няколко. БМВ-та в страничните канавки и дървета , отсечени от недозавили Аудита! Те колите не са виновни, ами Дърварите вътре, с символичен коефициент на интелигентност като теб! :)
  • #5
    12 rate up comment 0 rate down comment
    re ( преди 6 години )
    На отиване със СУБАРУ, на обратно УРА, БУС.
  • #4
    4 rate up comment 17 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 6 години )
    Туй дървару ве! Ако не отсече поне 2-3 дървета на завой кой друг ще го направи!?
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоя като Марк Хигинс се изживява малко май? https://***.youtube.com/watch?v=7do7_zxqey8
  • #2
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Язък за красавицата!
  • #1
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Nev ( преди 6 години )
    Мдаа, поредния пример за неадекватна реакция на задкормилното устройство! Не стига, че закъсня със завъртането на геврека, ами и си отръпна кракът от газта, като взе да занася, при което автомобилът започва да се плъзга по фсички закони на физиката. Добре, че поне се сети да включи чистачките, да помогне на ситуацията! :)))