IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спипаха новото BMW 1-Series по време на тестове

Автомобилът с предно задвижване ще дебютира наесен

Спипаха новото BMW 1-Series по време на тестове

Фотографите на изданието Motor1 успяха да заснемат тестови прототип на новото BMW 1-Series. Настоящото поколение на модела е на пазара от 2011 г. и в Мюнхен вече са почти готови със заместника му.

Спипаха новото BMW 1-Series по време на тестове

След като BMW започна да произвежда моделите X1 и 2-Series Active и Grand Tourer на новата фирмена UKL платформа за автомобили с предно задвижване, сега ще ги последва и най-малкият им модел. Това ще намали разходите на компанията и ще облагодетелства вътрешното пространство в колата, най-вече за пътниците на задната седалка.

Архитектурата на платформата, която също се използва и от MINI, не позволява вграждането на двигатели с повече от 4 цилиндъра, затова вездесъщият 6-цилиндров редови мотор ще бъде заменен от 4-цилиндров с турбо.

Спипаха новото BMW 1-Series по време на тестове

Въпреки тежкия камуфлаж, ясно си личи, че стилистично колата много ще се различава от актуалния модел. Тестовият автомобил изглежда по-дълъг и широк, като за променените пропорции най-вече допринася използването на новата платформа. Предните светлини са изнесени назад, а бъбрековидната решетка е станала по-голяма.

Спипаха новото BMW 1-Series по време на тестове

Сегашното поколение на 1-Series беше сериозно обновено преди 2 години. Очаква се новата генерация на хечбека да бъде представена по време на автосалона във Франкфурт през есента.

Снимки: Motor1

Тагове: bmw
0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хахаха, спипали го били.Поне от 3 месеца това тестовото всеки ден се движи из центъра на Мюнхен. Явно умишлено са го разтиквали, за да може някой да го "спипа". Е успяха. Вече може да го прибират, за да не виси из задръстванията и да пречи на движението. Ако други модели искат да бъдат "спипани" да идват в Мюнхен. От 1-2 месеца виждам тестови ГТ, Х1 и Х2. Комедиантите,ако искат мога да им направя някоя снимка и да им пратя.
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Спипаха", ле ле, вие сте maloumni!