IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заснеха обновеното Porsche Macan по време на тестове

При фейслифта кросоувърът ще се появи и в хибридна версия

Заснеха обновеното Porsche Macan по време на тестове

По-малкият кросоувър на Porsche  - Macan, бързо се превъна в хит на пазара, след като през 2016 г. от него бяха продадени 19 332 бройки. Така той изпревари „баткото” Cayenne, чиито резултат за същия период е 15 383, както и спортната икона 911 с нейните 8901 продажби.

Заснеха обновеното Porsche Macan по време на тестове

Macan бе представен през 2015 г. и идва време за неговото обновяване. Екип на изданието Motorauthority успя да заснеме тестови прототип на модела по време на изпитания в северната част на Европа. От фотографиите се вижда, че промените по кросоувъра няма да бъдат значителни.

Все пак прави впечатление, че автомобилът е получил нови брони, като и леко променена оптика. Очаква се промените в интериора да бъдат повече, като Macan ще бъде оборудван с новата информационно-развлекателна система, която дебютира при новото Porsche Panamera.

Заснеха обновеното Porsche Macan по време на тестове

Новост ще има и под капака, като кросоувърът ще получи хибридна версия. Тя ще разчита на бензинов V6 двигател и електромотор в трансмисията. Предвидената по-рано версия Macan Diesel S отпада от гамата, след като концернът Volkswagen реши да се откаже от развитието на дизеловите мотори и да се насочи към хибридни и електрически технологии.

Снимки: Motorauthotity

 

Тагове: porsche macan
0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    пена ( преди 6 години )
    Дали ФВ се се отказали от нафтата или не, няма значение! Скоро във всички голями европейски градове на практика ще забранят дизелите. И хората просто ще спрът да ги купуват!
  • #2
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Неук с мнение ( преди 6 години )
    Не съм много сигурен, че концернът се е отказал от дизели , при положение че SQ7 на друга марка от концерна е с дизелов осмак със сериозна мощност. А и между другото така наречения от Вас батко предвижда в своето обновление да има също нов дизелов осемцилиндров двигател
  • #1
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Страхотен !