IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Англия започнаха арести на суперколи

Три автомобила бяха прибрани от полицията заради „антисоциално поведение”

В Англия започнаха арести на суперколи

Полицията на Саут Йоркшир съобщи на страницата си във Facebook за конфискуването на три суперколи заради „антисоциално поведение” на водачите им. Те са пречили на останалите превозни средства, движещи се по шосето М1, твърдят очевидци.

В Англия започнаха арести на суперколи

Служителите на реда са задържали жълто Lamborghini Aventador (роудстър), бяло Ferrari (най-вероятно 458 Italia) и зелен McLaren 570S. Шофьорите на суперколите по време на движение са заели цялото плато и на няколко пъти са спирали, задържайки колоната. След това те рязко ускорявали по освободилия се пред тях път.

В Англия започнаха арести на суперколи

В крайна сметка водачите на други машини са се обадили на полицията, която се е намесила. Благодарение на надписите по McLaren-а, става ясно, че суперколите са взети под наем от фирмата Performance Portfolio. Тя предлага на клиентите си още Lamborghini Gallaro Superleggera и Huracan, Audi R8 V10 Spyder, а също така Porsche Carrera 4S, Aston Martin Virage и Nissan GT-R.

В Англия започнаха арести на суперколи

Засега от полицията на съобщават какво ще се случи с автомобилите, както и какви санкции ще бъдат наложени на шофьорите. От ведомството обаче бяха категорични, че ще се справят по подобен начин с всеки, които пречи на безопасността на пътя.

Снимки: Facebook

0 от 500