IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американка целува Kia 50 часа, за да я вземе

Победителката в нестандартния конкурс спечели чисто нова Optima

Американка целува Kia 50 часа, за да я вземе

Американка не отдели устните си от чисто нова Kia Optima, за да стане неин собственик. Нестандартният конкурс бе организиран от радиостанцията KISS FM в Тексас, като награда беше чисто нов седан.

Американка целува Kia 50 часа, за да я вземе

В надпреварата участваха повече от 50 човека, които дойдоха в местния дилърски център на Kia. На състезателите им се разрешаваше да сменят позите на тялото си и дори да кашлят, но единственото задължително условие беше устните им да се залепени непрекъснато до колата. На всеки 10 минути участниците имаха право да станат и да се разходят из салона.

След първите 24 часа от надпреварата останаха едва 11 човека. В крайна сметка победителка стана 30-годишната Дилини Джаясурия, която издържа 50 часа. Спечелената от нея нова Kia Optima е на стойност 22 000 щатски долара.

Снимка: KISS FM

Тагове: kia optima
0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    ББ ( преди 6 години )
    Когато в Европа са си лежали в *айната още, дръпнаните са строили дворци и са открили барута и още куп неща. Та не си мисли, че в Европа сме открили толпата вода.
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    6 ( преди 6 години )
    е 46,таралясник,аз имам киа за 33 бона и джип за 66 чисто нови дето всички ме заглеждат.теб някой заглеждал ли ти е талигата?
  • #5
    2 rate up comment 5 rate down comment
    xexe ( преди 6 години )
    E46 e 1000 puti po-kola ot vvsqka edna KIA-kochina!
  • #4
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Новородените Кия взеха да се пъхат тук там,дано на жената не и се изтрили джуките от целуване, маймунски работи предлагат от Кия.Един Форд Мондео е по красив от тях хаха
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    kia power ( преди 6 години )
    Научи малко повече за марката и след това говори. Сигура дори не си и карал .но пишеш.В момента най добрите дизайнери и иженери на vw и bmw. Bentley са там. А да не говориме че инженерите на m power им правят спортните версии
  • #2
    17 rate up comment 4 rate down comment
    XXX ( преди 6 години )
    Два вида хора мразят КИА - тез дета карат коли за над 100 000 лв. и тези дето карат 20 годишни трошляци. Тези с коли за над 100 000 лв не пишат коментари под статии. Значи е46 е от вторите. Браво, баце!
  • #1
    5 rate up comment 3 rate down comment
    X ( преди 6 години )
    Защо противна, сега всичко е еднакво...