IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda връща Passport на сцената

Новият кросоувър ще представлява по-къса версия на модела Pilot

Honda връща Passport на сцената

Японската марка Honda е патентовала името Passport, което някога носеше един от нейните модели. Това беше кросоувър, създаден на базата на Isuzu Rodeo. Новият автомобил обаче ще представлява разработка изцяло на Honda.

Honda връща Passport на сцената

Всъщност Isuzu Rodeo е един от моделите, който разполагат с най-много копия, създадени от други компании. Такива са Opel Frontera, както и идентичните автомобили на британската Vauxhall и на австралийската Holden. За своята версия от Honda избират името Passport, но това си е 100-процентово Isuzu, предлагано на пазара в Северна Америка.

Автомобилът е оборудван с 3,2-литров V6 двигател, както и с по-малък - 2,4-литров мотор с 4 цилиндъра. Той слиза от сцената през 2002 г., но съвсем скоро ще бъде възроден, съобщава изданието Car and Driver, според чиято информация името Passport е било патентовано още през ноември 2016 г.

Новият всъдеход всъщност ще представлява къса версия на кросоувъра Honda Pilot, който се предлага със 7 места. Бъдещият Passport ще има 5 седалки, като ще се отличава от донора си по външен вид, но ще използва неговите двигатели и интериор.

Снимка: Honda
 

0 от 500