IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Corvette катастрофира в два града за 7 минути

При второто произшествие американецът все пак бе задържан

Шофьор на Corvette катастрофира в два града за 7 минути

Американски шофьор на Chevrolet Corvette успя да катастрофира два пъти в два града на щата Ню Хемпшир само за 7 минути. Както съобщава изданието New Hampshire Union Leader, мъжът успял да избяга от първото местопроизшествие и се опитал да стори същото и при второто.

Шофьор на Corvette катастрофира в два града за 7 минути

Полицията от град Гофстаун получила съобщение за инцидента в 19,15 часа. Свидетели съобщили, че нов Corvette във версия кабрио се е ударил в друг автомобил и ведната е напуснал мястото на катастрофата, като и потеглил в посока град Манчестър.

Полицията в този град получила идентично съобщение в 19,22 минути същата вечер. Вторият инцидент се е случил на 11 км от първия, като според очевидци движещата се с висока скорост спортна кола се е врязала в друг автомобил и го е запратила в стълб край пътя.

Оказва се, че и във втория инцидент виновникът е един и същ. Той отново се е опитал да избяга, но свидетели на случилото се успели да го задържат и да предадат на дошлите полицаи.

Снимка: Chevrolet
 

Тагове: chevrolete corvette
0 от 500