IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Много години - малко километри

8 предложения на пазара втора ръка, които заслужават внимание

Много години - малко километри

Новите автомобили често са обвинявани в липсата на стил. Това обаче не важи за моделите от златните времена на автомобилостроенето. Някои от тях все още се предлагат при това с почти никакъв пробег. Ето 8 коли от миналото, които изданието Motor подбра от обяви за продажба. Всички те са с добро състояние и заслужават внимание.

Mercedes-Benz 500SL


Много години - малко километри

Във Великобритания предлагат този 500SL във версия R107. Колата има пробег от 1,5 см, като е оборудвана с 8-цилиндров мотор с 245 к.с., автоматична скоростна кутия, климатик, подгряване на седалките и свалящ се покрив. Цената на автомобила е 95 000 британски паунда.

Audi RS4 Avant


Много години - малко километри

Това "напомпано" комби по неизвестни причини почти не е карано. Произведено е през 2001 г., като е изминало едва 188 км. Изложено е за продажба в края на 2016 г., като ццената му е доста сериозна - 99 500 евро.

BMW M5


Много години - малко километри

Още един "консервиран" германец от миналото. Това M5 от 2003 г. обаче бе продадена само  пред няколко дни, като цената не бе съобщена офицциално. Колата има пробег 494 км, което означава, че още дълго време ще радва новия си собственик.

ВАЗ 2121


Много години - малко километри

Тази "Нива" е родена през 1980 г. и е изминала едва 201 км. Ако се вярва на снимките, а и на обясненията на собственика, колата е напълно нова. Цената на този автомобил е 82 000 евро (без майтап), което явно е причината обявата все още да е активна.

Honda S2000


Много години - малко километри

Подобен автомобил се продава в Австралия, като голямото му приемущество е, че не е изминал нито един километър. В продължение на 10 години колата е служила за експонат в дилърски център на марката. Цената е по договаряне.

Toyota Supra

Много години - малко километри

Докато очаква новата Supra, някой истински ценител на японските спортни коли може да прояви интерес към тази красавица от 1990 г., която се продава с оригиналните защитни лепенки в салона. Пробегът е само 150 км, а цената - 65 000 щатски долара.

BMW 320i


Много години - малко километри

Тази "тройка" - Е36 от 1995 г. е изминала само 410 км, като при появята си на холандски сайт за продажби бе оценена на 50 000 евро. За тази сума клиентът получава 6-цилиндров мотор с автоматична скоростна кутия.

Chevrolet Corvette


Много години - малко километри

В списъка до момента отсъстват американските коли, като това е умишлено. Там предложенията са толкова много, че трудно биха се събрали само в един материал. Все пак този автомобил е наистина впечатляващ. Той е произведен през 1978 г. заедно с още 500 бройки, които са съхранявани в склад и сега се продават на търг. Колата на снимката има пробег от 5 мили.

Снимки: Интернет

0 от 500
  • #8
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Tой, Мерджана, с тези 1,5 см. пробег на практика още не е излязъл от завода! Явно е някоя дефектна бройка!
  • #7
    2 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Както обикновенно, само Мерцедеса си заслужава.
  • #6
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какви са тези глупости БМВ 320 за 50000 евро? Че това тук струва няколко хиляди.Няма значение, че е с малък пробег. Колата пак е стара и (все още) не е някаква класика, която да се колекционира и да се счита за инвестиция.
  • #5
    30 rate up comment 4 rate down comment
    нововнос ( преди 6 години )
    Тея са изтърбушени от каране. Аз си взех много запазена от горубляне, километража и беше дори отрицателен. Показваше минус 1 километър, джамбазина вика така излизали от завода в случай че трябва дилъра да я премести няколкостотин метра преди продажбата. На 10 години я взех, очевидно чисто нова и то само за 5280 лева!
  • #4
    15 rate up comment 14 rate down comment
    Дошо ( преди 6 години )
    Алди-то не струва, абсолютно сбъркан автомобил.Тъпо проектиран, тъпо изработен, нискокачествен салон.........просто не ми се коментира колко е зле тоя keнeф.Направо да го балират.Нива-та, какво да кажем за обявата?продавача ли е невменяем, или ако се нямери,някои да я купи дали той е невменяем?S2000, Супрата и признавам М5 будят интерес.Корвет-а нещо не ме кефи с тоя капак и тези гуми,което е поправимо.Мерцедеса е от епохата когато е бил еталон.Лично мен не ме привлича.320- за газова става.
  • #3
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    " Колата има пробег от 1,5 см" - не я ща!!! много е юркана - дайте ми някоя най-много със 1,5 мм пробег!!!!
  • #2
    24 rate up comment 2 rate down comment
    х ( преди 6 години )
    "Колата има пробег от 1,5 см,"Сериозни ли сте? Как ги измерихте тези 1,5см?
  • #1
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    малкото километри означават на стара кола означават смяна на всичко гумено по нея задължително