IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen готви своя четвърти I.D. модел

Германците ще покажат и електрически седан

Volkswagen готви своя четвърти I.D. модел

Volkswagen ще разкрие четвъртата си концепция от серията I.D по време на автомобилното изложение във Франкфурт през септември. Според изданието Autocar, автомобилът ще представлява електрически седан.

Volkswagen готви своята четвърта I.D  концепция

Германският производител показа първия такъв концептуален модел миналата година. Това беше Golf хечбек, към който през януари тази година се присъедини и мисробусът I.D Buzz. Третият атомобил от концептуалната серия ще бъде SUV, чиято премиера ще се състои на изложението в Шанхай по-късно този месец.

Ако първите два модела от I.D концептуалната серия успеят да се наложат на пазара, бъдещият седан ще получи черти от тях. Същевременно той ще предлага и новости, които не присъстват при нито един сегашен седан на Volkswagen. Новият електрически I.D. концепт на немците ще се отличава с изцяло LED-фарове, изкуствена предна решетка, осветена емблема, както и голямо и просторно купе.

На този етап от компанията не разкриват техническите характеристити на модела, като се очаква ясно около тях да има през следващите месеци.

Снимка: Volkswagen.

Тагове: volkswagen i.d concept
0 от 500