IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel направи и всъдеходна Insignia Tourer

Комбито с повишена проходимост ще излезе на пазара през есента

Opel направи и всъдеходна Insignia Tourer

Компанията Opel представи всъдеходна версия на новото поколение на Insignia във версията комби. Автомобилът е поучил името Country Tourer, като първата му поява пред публика ще се състои по време на автосалона във Франкфурт през есента.

Opel направи и всъдеходна Insignia Tourer

От стандартния вариант новата модификация се отличава по леко променения дизайн и допълнителните защитни елементи по каросерията. Освен това всъдеходното комби на Insignia е получило и увеличен до 200 мм пътен просвет.

В оборудването на Opel Insignia Country Tourer влиза система за задвижване на четирите колела с контрол на вектора на тягата. В задната част на окачването на комбито е поставена двойка многодискови муфи с електронно управление, които отговарят за разпределението на тягата между задните колела.

Opel направи и всъдеходна Insignia Tourer

Срещу допълнително заплащане за автомобила са достъпни още светодиодни матрични главни светлини, адаптивно шаси FlexRide с три режима на работа, функция за безключов достъп до салона и за стартиране на мотора, система за кръгов обзор, активен круиз-контрол, а също така и мултимедийна система IntelliLink c Apple CarPlay и Andorid Auto.

Opel направи и всъдеходна Insignia Tourer

Продажбите на всъдеходното комби ще стартират веднага след премиерата му във Франкфурт, обявиха от компанията-производител.

Снимки: Opel
 

Тагове: opel insignia tourer
0 от 500