IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar E-Pace стигна до пистата

Вторият SUV модел на британците ще дебютира през 2018 г.

Jaguar E-Pace стигна до пистата

Развитието на бъдещия E-Pace на Jaguar стигна до фазата, в която компактният кросоувър трябва да покаже качества на митичната Северна дъга на „Нюрбургринг”.

Jaguar E-Pace стигна до

Според последните слухове британският съперник на Audi Q3, BMW X1 и Mercedes GLA ще дебютира, изграден върху модернизираната версия на платформата, заета от успешния Land Rover Evoque. Тестовият прототип е със сериозен камуфлаж и специалистите по дизайн упорито гадаят за бъдещите му форми, но няма да е изненада да очакваме малко повече агресия и динамика в сравнение с по-консервативния, но впечатляващ F-Pace.

Бъдещият E-Pace ще се задвижва от 4-цилиндрови бензинови и дизелови мотори с турбо, принадлежащи към новата фамилия Ingenium. Стандартно моделът ще се предлага с предно предаване, а задвижването 4х4 ще може да се поръчва като опция. Клиентите ще могат да избират и измежду 6-степенна механична трансмисия или автоматик, като все още не е ясно дали в Jaguar ще изберат вариант с 8 или 9 предавки.

Премиерата на новия модел ще е през 2018 г., като той се явява важна част от офанзивата на Jaguar за навлизане в SUV сегмента. След F-Pace и Е-Pace ще се появи и напълно електрическият I-Pace, който обаче ще е изграден на изцяло нова платформа.

Снимка: autoevolution.com

0 от 500