IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat представи спортен SUV

Първият кросоувър на марката получи версия FR

Seat представи спортен SUV

Компанията Seat представи спортна версия на своя първи кросоувър – Ateca. Тя е получила добавка FR към името си, като се отличава от стандартния модел по оформлението на екстрериора и салона, както и с новия си двигател със 190 к.с.

Seat представи спортен SUV

На външен вид автомобилът може да бъде разпознат по допълнителните елементи по каросерията, светодиодните фарове срещу мъгла, специалните емблеми FR, както и по 19-цоловите джанти, на които са поставени гуми с размер 245/40.

Seat представи спортен SUV

В салона на кросоувъра е поставен спортен кожен волан със скосена част, както и метални педали. За облицоването на седалките е използвана алкантара.

Seat представи спортен SUV

Спортният кросоувър е получил 2,0-литров бензинов турбомотор със 190 к.с., който може да се комбинира с 6-степенна механична скоростна кутия или с роботизирана DSG-трансмисия. Машината е с предно предаване, но като опция се предлага система 4х4. Срещу доплащане клиентът получава и система DCC с адаптивни амортисьори.

Seat представи спортен SUV

Същият мотор се предлага и за други версии на модела – например за предназначения за оф-роуд XCellence. На свой ред FR-вариантът може да бъде поръчан с още два двигателя – 1,4 TSI и 2,0 TDI, като при първия агрегатът развива 150 к.с, а при втория са достъпни два варианта – със 150 и 190 к.с.

Снимки: Seat
 

Тагове: suv seat ateca fr
0 от 500