IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Поне девет марки пропускат салона във Франкфурт

Големите отсъстващи са от PSA, FCA и Renault-Nissan

Поне девет марки пропускат салона във Франкфурт

Автомобилният салон в Париж през есента отчете отсъствието на някои от големите марки, а явно тази тенденция ще се запази и за Франкфурт през есента. За момента девет автомобилни марки са заявили, че ще пропуснат изложението, а броят им може да се увеличи.

Поне девет марки пропускат салона във Франкфурт

В интернет ерата и все по-сериозното настъпление на частните събития за представяне на нов модел, големите салони вече не са толкова важни, колкото са били в миналото. Организаторите на изложението във Франкфурт вече потвърдиха първите отсъстващи от салона тази година - Citroen и DS от групата PSA, FIAT, Alfa Romeo и Jeep от FCA, Nissan, Infiniti и Mitsubishi от Renault-Nissan.

Тези марки се прибавят към Volvo, откъдето преди месеци бяха заявили, че планират да участват само на салона в Женева. Каквото и да обясняват от компаниите, причините някоя марка да пропусне автомобилен салон са две - липса на пари или отсъствието на нов модел.

Естествено, има и други причини, тъй като развитието на Volvo и поредицата нови модели показват, че тази проста формула не може да се приложи към шведската марка. От проблемите на големите европейски салони печели Женева. Швейцарското изложение продължава да расте и постепенно се превръща в автомобилен салон №1 на Стария континент, без обаче да страда от проблемите, с които се борят в Париж и Франкфурт.

Снимка: MotorShow

0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Хе хе хе ( преди 7 години )
    от рено освен излагация какво друга да чакаш?
  • #7
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    това китайско волво присъства във всяка статия толкова убита и посредствена марка която само балъци купуват
  • #6
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Xexe ( преди 7 години )
    Vajnoto e che v geneve se shpriha na frenski!
  • #5
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хе хе аз преди месец бях в ФранкфуртНе видях някой да спи по центъра със спални чували , летището е голямо и много добре организирано само някой да чете табелите ... ако Франкфурт е малък за теб значи остават не повече от 30-40 града в света които за теб са големи
  • #4
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Koko ( преди 7 години )
    Надали на някой ще му липсват тези които са се отказали тази година особено на автосалона във Франкфурт.На ден ще минават сигурно отново над 300хил.човека и всички искат да видят големите марки тези горе така и така салоните им бяха празни когато са били там.
  • #3
    7 rate up comment 3 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Може би сте прав. Последно като ходих спяха със спални чували на центъра на Франкфурт на земята. Минувачите ги заобикаляха. Не съм виждал такова нещо на друго място в Германия. Като цяло и аз не бих си направил труда на посетя изложение във Франкфурт. В Женева може би, но не и във Франкфурт. Като цяло е сравнително малък град, с голямо много лошо организирано летище ...
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Volvo вече не е шведска, а китайска марка.
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Е как няма, като всяка година във Франкфурт вдигат цените и то необосновано много. И още марки ще се откажат, докато не спрат с малоумната си политика на вдигане на цените, а качеството същото и дори по-лошо. Да не говорим, че миналата година беше пълно с тарамбуки и много се опасявах да не стане някои атентат. Предпалагам и други са имали същите опасения. Напълниха си държавата с *** и сега ще има да се молят някой да им ходи. С 40% е свита туристическата индустрия в Германия от 2015 г.