IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus загатна промените при новия NX

Кросоувърът ще получи нова предница

Lexus загатна промените при новия NX

Японският производител Lexus показа фейслифта на седана IS по време на миналогодишното изложение в Шанхай (Китай) и тази година смята да представи обновения кросоувър NX на същото място. От компанията пуснаха изображение, което цели да ни подготви за това какво да очакваме от новата визия на премиум-автомобила.

Lexus загатна промените при новия NX

Най-голямата промяна в предната част на кросоувъра е новият дизайн на светлините. Тя е в стила на модела LC Coupe, като те вече са триизмерни и с нова LED-технология. Под тях са разположени дневните фарове, които са с леко променена форма, която наподобява логото на спортния гигант Nike. Решетката остава огромна и запомняща се, като изглежда, че хромираните елементи са позиционирани по различен начин.

Няма какво повече да кажем за колата от изображението, но от Lexus обещават да очакваме подобрения както в екстериора, така и в интериора. Всички те ще станат ясни при премиерата на автомобила, която е насрочена за 19 април в Шанхай.

Снимки: Lexus
 

Тагове: lexus nx
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    С такава кола пред чалготека не можеш да спреш. Друго си е немска нафтова кошница с черни стъкла. И момите ги разбират тези работи. Представяш ли си спираш с Лексуса и те поглеждат с пренебрежение, не е кола това.
  • #7
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Дизайнер ( преди 7 години )
    С ръбави черти имидж не се прави!
  • #6
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Лично аз не мога да възприема такъв дизайн, колкото и да се хвали. Явно обаче има някакъв кръг от хора, на които им харесва, иначе компанията просто ще фалира.
  • #5
    4 rate up comment 4 rate down comment
    :-) ( преди 7 години )
    Кой да се спре бе пич?Къде видя в коментарите някой да е писал със злоба против японците?Виж първия коментар и прецени сам кой с кого се заяжда...А пък дизайна е нещо строго субективно относно дали ти харесва или не.
  • #4
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Феновете на дойчовците винаги твърдят, че японските коли били " платмасови легени " със скучен дизайн. Обаче всички японски премиум марки предлагат такъв уникален дизайн, че малките германофилчета се затрудняват какъв кусур са намерят. Спрете се дойчовци, смешни сте !
  • #3
    11 rate up comment 12 rate down comment
    Брандо ( преди 7 години )
    Явно японците харесват това, както и летящи хора по филмите, но останалите по света не сме на същото мнение....а забравих да прибавя и десетината объркани фенчета в Бг, да ме извиняват
  • #2
    17 rate up comment 8 rate down comment
    :-) ( преди 7 години )
    Бих казал че по-скоро който не разбира седи пред компютъра,ръси акъли и злобни коментари по форумите...Аа и ти като разбираш какъв лексус караш?Да не би да пише Тойота отзад и да сте набори?
  • #1
    22 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Който разбира на Лексус се спира!Който от коли не отбира в немски кошник се намира.