IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz готви нов кросоувър (ВИДЕО)

Германците активно тестват бъдещия GLE

Mercedes-Benz готви нов кросоувър (ВИДЕО)

Компанията Mercedes-Benz премина към фаза на активно тестване на новото поколение на кросоувъра GLE. Изданието Auto Evolution показа не само снимки на прототипа, но и разкри подробности за бъдещия модел на германците.

Mercedes-Benz готви нов кросоувър (ВИДЕО)

Заедно със следващата генерация на Mercedes-Benz GLE ще дебютира и новата платформа на производителя, която е известна като MHA. Тя е разработена на основата на сегашната архитектура MRA, като ще бъде използвана за направата на бъдещите големи всъдеходи на компанията.

За шасито е използвана комбинация от високоякостна стомана и алуминий, което ще позволи на бъдещия модел да бъде по-лек, по-икономичен и по-динамичен от свая предшественик. Засега няма информация за двигателите на модела, но се знае, че той ще получи система за рекуперация на кинетичната енергия заедно с нова 48-волтова електрическа система.

Дизайнът на новия всъдеход ще претърпи еволюция, като някои от елементите по него ще бъдат взаимствани от ... суперколата Mercedes-AMG GT. От компанията обещават, че моделът, чиято премиера ще се състои през 2018 г., ще предлага и подобрен коефициент на аеродинамично съпротивление.

Снимка и видео: Auto Evolution

Тагове: mercedes-benz gle
0 от 500