IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf с 1234 коня срещу всички (ВИДЕО)

Старият хечбек се оказа без конкуренция дори срещу суперколите

Volkswagen Golf с 1234 коня срещу всички (ВИДЕО)

Фирмата Boba Motoring, която преди време шокира света с направата на супермощен Golf2, обяви неговото превъзходство на най-бързите суперколи на планетата. Потенциалът на хипер-хечбека, като бе наречена машината, обаче бе показан по доста нестандартен начин.

Volkswagen Golf с 1234 к.с. срещу всички (ВИДЕО)

Автомобилът от второто поколение на Golf е оборудван с 2,0-литров мотор, който развива 1233,7 к.с. Неговите създатели публикуваха в интернет-пространството видео, в което колата води виртуална битка с най-динамичните машини на планетата. В записа колите не се изправят една срещу друга, а се оценяват според показанията на спидометрите им.

Сред съперниците на древнния Golf са BMW M5, Lamborghini Huracan и Aventador, Bugatti Chiron и Koenigsegg One:1. Единствената машина, която успява да покаже същите показатели при ускорение, е модифициран Nissan GT-R, който развива 1600 к.с. Според обявените от Boba Motoring показатели, техният Volkswagen ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,1 секунди, а скоростта от 250 км/ч достига за 7,8 секунди.

В края на видеото хечбекът е сравнен със спортния байк Kawasaki Ninja H2R, който разчита на мотор с 310 к.с. Тази машина еспува да развие скорост от 400 км/ч.



Снимка и видео: Boba Motoring

 

0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    да дадат видео на писта с тия зверове, иначе един оборотомер и на стенд може да си го въртят ... А драгстери има по света от всички модели. Даже най-бързия мисля, че беше Нисан GT-R. Изключвайки немските спец автомобили, който нямат нищо общо със серийните ( дори и корубата ).
  • #6
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Русия ( преди 7 години )
    Ъпсурт е срещу Широн. Трябва да се види 1 на 1, иначе е заигравка с видеото.
  • #5
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не е точно така че доста неща са сменени така е но всичко си е за голф 2 дори и двигателя си е от голф 2 GTI KR e мотора с глава от ABF (голф 3 GTI) Това че издънените ви опели не могат да издържат такъв нечовешки тунинг е друг въпрос.
  • #4
    14 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Драгстер с ламарини, седалки и табло на голф. Това не е голф.
  • #3
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    като всяка немска или японска кола се нуждае от цялостна преработка, за да става поне за *** за зейе
  • #2
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Фал Ве Вурст!Nicht so Fabrikwagen. Dies ist nicht mehr ein VW.
  • #1
    15 rate up comment 16 rate down comment
    Аз ( преди 7 години )
    Das ***