IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой как се пошегува за 1 април

От Honda, която ви търси гадже, до навигация, която се опитва да ви изядe

Кой как се пошегува за 1 април

Повечето са свежи като маруля от супермаркет и оригинални като текст на български рапър. Но от време на време за 1 април се появяват и наистина симпатични идеи. Ето някои от тазгодишните, свързани най-общо с автомобилната тематика.

Honda за запознанства

Кой как се пошегува за 1 април

В популярното приложение за запознанства Tinder използвате замитащи жестове, за да покажете кои профили ви се струват привлекателни и кои - ни най-малко. В Honda ги е озарило, че чистачките на автомобила така или иначе правят "замитащи жестове", така че защо да не ги ползвате и с такова предназначение? В колата е вградено приложението H-Swipe, което ви намира подходящи партии, и после с чистачките давате знак дали сте заинтересувани.

Навигация на живот и смърт

Кой как се пошегува за 1 април

Google Maps е една от най-полезните услуги на интернет гиганта. Но точно на тази дата кротката навигация неочаквано се превръща в съвременна версия на легендарната игра Pac-Man, в която чудовища ви преследват от съседните улички, за да ви хапнат.

Кола, която разчиства лявото платно

Lexus предлага наистина новаторска електронна система, наречена Lane Valet. Щом я включите, тя автоматично задейства мигачите и управлението на досадния бавен автомобил, който се тътри пред вас в лявата лента, и го премества вдясно, за да го изпреварите спокойно. Най-после открихме смисъл в автономното управление. Макар че, като се запислим, стара черна S-класа от 90-те години със затъмнени стъкла постига същия ефект по българските магистрали - напълно автоматично.



Бързи и яростни за 7 секунди

В наши дни информацията е толкова много, че според учените трудно задържаме вниманието си върху нещо за повече от 7 секунди. Затова Hulu представя нова услуга, която съкращава популярни филми и тв сериали до 7-секундни произведения, "без да се губи нищо съществено от сюжета". Чакаме да видим как би изглеждало преследване от "Бързи и яростни" в този формат.

Eлектронният палец на Lyft

Кой как се пошегува за 1 април

Най-големият американски конкурент на Uber в областта на споделеното пътуване представи Mono - електронен накрайник за палец, с който повикването на кола е най-лесното нещо. Само трябва да го размахате нагоре и оттам нататък всичко става автоматично, а цикламените лампички на палеца светят все по-силно с наближаването на колата. Компанията нае самата Бела Хадид да рекламира уреда. Който, естествено, е първоаприлска измислица, явно вдъхновена от електронния палец на Форд Префект в "Пътеводител на галактическия стопаджия".

Доставка на подаръци - лично

Ако искате да изпратите на някой наистина близък човек подарък по куриер, Man Freights предлага наистина уникална услуга - пъхва колета в дървен контейнер за доставка... заедно с вас самия. Така можете да връчите подаръка лично. Но само на 1 април.

Миризлива ключалка

Кой как се пошегува за 1 април

Как да опазите велосипеда или мотоциклета си от крадци? Ето ви една абсолютно сигурно и изцяло екологично средство - прикрепете към колетото жив скункс. Вонята, която животинчето изпуска при стрес - примерно ако някой дойде да краде велосипеда, към който е вързано - е абсолютно непоносима.

 

0 от 500